Από Θεσσαλονίκη, απευθείας στην έδρα σας.
ΦΟΥΡΝΟΣ ΙΝΟΧ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Ή ΜΠΡΙΚΕΤΑ 965 × 710 × 1110 mm ROASTER 76 .. Κομπλέ
Ο επαγγελματικός φούρνος µε κάρβουνα είναι ένας συνδυασμός ψησταριάς, σχαριέρας και φούρνου, και χρησιμοποιείται από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο, διότι δίνει στα φαγητά μια ξεχωριστή γεύση και αυξάνει την παραγωγικότητα της κουζίνας, σε ποσότητα και ποικιλία προϊόντων.
Είναι η μαγειρική συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από κάθε επαγγελματικό χώρο εστίασης όπως bistro café, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, ξενοδοχεία κτλ.
Τεχνικά Xαρακτηριστικά
Διαστάσεις σχάρας: 730 x 600 mm
Ποσότητα ψησίματος: 100 kg / ώρα*
Κατανάλωση κάρβουνου: 17 kg / μέρα*
Εξαγωγή καπνού: 2500 m3 / ώρα*
Πιάτα ανά ώρα*: 110*
Βάρος: 280 kg
Εξωτερικές Διαστάσεις: 965 × 710 × 1110 mm
Στα τοιχώματα του φούρνου υπάρχουν πλάκες από μαντέμι 5 χιλ με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη θερμοχωριτικότητα σε σχέση με άλλα υλικά.
Πόρτα με αμορτισέρ απόσβεσης
Ελαφρύ συρτάρι για ευκολία στη χρήση
Θερμόμετρο υψηλής ακρίβειας
Λειτουργία αποκλειστικά µε µπρικέτα ή κάρβουνο, δεν χρειάζεται ρεύμα ή αέριο.
Πυράντοχο χερούλι πόρτας.
Εσωτερική επένδυση από μαντέμι.
Βάσεις 5 θέσεων για σχάρες.
Πόρτα ενισχυμένη σε μαύρο χρώμα.
Συρτάρι συλλογής στάχτης με ρυθμιζόμενο σύστημα εισαγωγής αέρα.
Σύστημα αερισμού για ρύθμιση της θερμοκρασίας.
Θερμόμετρο αναλογικό υψηλής ακρίβειας έως 500°C.
Περίβλημα φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304.
Πυρίμαχο τζάμι πόρτας.
Θάλαμος ψησίματος με διπλή μόνωση.
Πόρτα με αμορτισέρ απόσβεσης
Ελαφρύ συρτάρι για ευκολία στη χρήση
Θερμόμετρο υψηλής ακρίβειας
Εξαγωγή καπνού (m3/h) 2150
Συμπεριλαμβάνονται
Φλογοκρύπτης,
Άνω σχάρα,
2 Σχάρες Ψησίματος,
Συλλέκτης λίπους,
1 Τσιμπίδα,
Ξύστρα σχάρας,
Σκαλιστήρι,
Φτυάρι
Πρόσθετος εξοπλισμός
Ερμάριο Roaster
Τραπέζι Roaster
Παρελκόμενα Τραπέζι σε ρόδες .. 410 ευρώ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ROASTER;
Ο φούρνος µε κάρβουνα είναι ένας συνδυασµός ψησταριάς – φούρνου και χρησιµοποιείται απο τους πιο σύγχρονους σεφ στον κόσµο, διότι χαρίζει ξεχωριστές γεύσεις και αυξάνει την παραγωγικότητα της κουζίνας σε ποσότητα και ποικιλία προϊόντων. Είναι η µαγειρική συσκευή που δεν πρεπει να λείπει από κάθε επαγγελµατικό χώρο εστίασης όπως bistro café, εστιατόρια, µεζεδοπωλεία, ταβέρνες, ξενοδοχεία κτλ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑ «ROASTER» ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;
Συνδυασμός ψησταριάς – φούρνου ώστε να υπάρχει δυνατότητα παραγωγής πολλών διαφορετικών πιάτων για τα οποία θα χρειαζόταν 2 συσκευές.
Λειτουργεί με 40% λιγότερο κάρβουνο απο μια ανοιχτή ψησταριά
Μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα στους 300 με 350 βαθμούς
Ιδανικός για το ψήσιμο όλων των φαγητών (κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, θαλασσινά, μακαρονάδες, λαχανικά, πίτσες, ψωμί κ.α.)
Είναι 30-40%* πιο γρήγορος απο μια κλασική ψησταριά
Σημαντική μείωση της φλόγας αποτρέποντας το φαγητό από το να στεγνώσει ή να καεί
Υψηλή ποιότητα ψησίματος: η μοναδική γεύση που προσδίδει το μαγείρεμα στα κάρβουνα συνδυάζεται μοναδικά με τη διατήρηση της υφής και τις ζουμεράδας των φαγητών.
Συγκέντρωση της στάχτης σε συρτάρι κάτω απο το φούρνο για ευκολότερο καθαρισμό
Ποιότητα στο χώρο εργασίας: Αποτρέπει την άμεση έκθεση του μάγειρα σε υψηλές θερμοκρασίες