Πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις Ιδιωτών

Το car.gr δίνει την δυνατότητα στους ιδιώτες να καταχωρήσουν την αγγελία τους ΔΩΡΕΑΝ.

Η καταχώρηση αγγελίας γίνεται από εσάς με μια απλή διαδικασία επιλέγοντας ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ και κατηγορία (π.χ. αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα κτλ.) Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα <στοιχεία αγγελίας>, (Τα πεδία με σκούρο έντονο χρώμα είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν), στην περιγραφή αναγράφετε ένα κείμενο της επιλογής σας, επιλέγετε τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε να εμφανίζεται η αγγελία σας και καταχωρείτε έναν προσωπικό κωδικό τον οποίο θα χρειαστείτε για να διαχειρίζεστε την αγγελία σας.

Η διαγραφή της αγγελίας μπορεί να γίνει αφού έχετε κάνει ΕΙΣΟΔΟ συμπληρώνοντας το όνομα χρήστη ή νούμερο αγγελίας και τον κωδικό σας. Στην συνέχεια διαλέγετε την επιλογή "Διαγραφή".

Πατώντας την επιλογή ΕΙΣΟΔΟΣ από το μενού, συμπληρώνετε τα πεδία Νούμερο αγγελίας ή email λογαριασμού και τον Κωδικό σας. Για την ανανέωση της αγγελίας σας μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο της και να πατήσετε "Σώσε αλλαγές".

1. Μπορείτε να μεταφέρετε στο προφίλ σας, όλες τις αγγελίες στις οποίες έχετε δηλώσει την ίδια διεύθυνση email με αυτήν που δηλώσατε στο προφίλ σας.

2. Στις αγγελίες που δημιουργήσατε χωρίς λογαριασμό, για να τις μεταφέρετε, θα πρέπει να δηλώσετε και εκεί την ίδια διεύθυνση email με αυτήν που δηλώσατε στο προφίλ σας. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να κάνετε αποσύνδεση από το προφίλ σας και στην συνέχεια να πατήσετε "Είσοδος" βάζοντας τον αριθμό της αγγελίας και τον κωδικό που δηλώσατε στην κάθε αγγελία.

Προσοχή: Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία στο προφίλ σας όπως τηλέφωνο και Τ.Κ. ώστε να σας εμφανίσει τις αγγελίες που μπορείτε να συνδέσετε.

Ανάλογα την κατηγορία της αγγελίας μια ανανέωση αγγελίας στοιχίζει μεταξύ 1 και 3 credit, τα credit αυτά δεν λήγουν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.

 • Αυτοκίνητα: 3 credits
 • Μοτοσυκλέτες: 3 credits
 • Υπόλοιπα οχήματα: 2 credits
 • Ανταλλακτικά και χύμα Shop: 1 credit

Κάνοντας ανανέωση της αγγελίας την μεταφέρετε στην αρχή της λίστας αναζήτησης. Μπορείτε να κάνετε χρήση των credits κάθε 1 ώρα. Ταυτόχρονα η αγγελία αυτή εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του Car.gr σαν να ήτανε νέα αγγελία.

Τα credits δε λήγουν και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όποτε επιθυμείς. Μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις για να προωθήσεις τις αγγελίες σου.

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση της αγγελίας επιτυχώς, πατάτε <Πρόσθεσε φωτογραφίες> για να τις επιλέξετε. Για να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών σύρετε κρατώντας πατημένη την φωτογραφία.

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό της αγγελίας σας, για την τροποποίηση ή την διαγραφή της και αν έχετε καταχωρήσει στα στοιχεία της e-mail, πατήστε εδώ για υπενθύμιση κωδικού. Σε περίπτωση που δεν έχετε καταχωρήσει e-mail, επικοινωνήστε μαζί μας από το τηλέφωνο που αναγράφει η αγγελία σας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να σημειώνετε τον κωδικό σας για την ευκολότερη πρόσβαση στην αγγελία σας.

Το 'παρκάρισμα' σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Αυτό εμφανίζεται κάτω-δεξιά στην οθόνης σας. Επίσης, στο ίδιο παράθυρο υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης με την οποία μπορείτε να συγκρίνετε τις αγγελίες που έχετε αποθηκεύσει. Θα πρέπει να έχουν επιλεγεί τουλάχιστον δύο αγγελίες.

Εάν έχετε αντιληφθεί πως μία αγγελία είναι παραπλανητική ή περιέχει λανθασμένα στοιχεία, πατώντας 'Παρατήρηση' (κάτω από τη φωτογραφίες της αγγελίας), ενημερωνόμαστε και τη διορθώνουμε άμμεσα.

Σε περίπτωση που έχετε το Νο αγγελίας για την αναζητήσετε, πληκτρολογείτε στην γραμμή διεύθυνσης του browser σας www.car.gr/Νο αγγελίας. Για παράδειγμα www.car.gr/3587982.

Η αγγελία σας δημοσιεύεται αμέσως μετά την επιτυχή καταχώρηση. Σε περίπτωση που δεν την βρίσκετε στην αναζήτηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τα σωστά κριτήρια αναζήτησης, τα οποία είναι ίδια με αυτά που συμπληρώσατε στην αγγελία σας.

To πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου δίνεται έπειτα από έναν πλήρη τεχνικό έλεγχο 380 σημείων και διενεργείται στις Εγκαταστάσεις της Auteco.

Με το πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου αποδεικνύεται η κατάσταση ενός μεταχειρισμένου οχήματος έπειτα από έλεγχο τρίτου μέρους πιστοποιημένου από το Κράτος.

Το πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου μπορεί να βοηθήσει στις χρονοβόρες διαδικασίες ελέγχου από τον αγοραστή ενός οχήματος αλλά και να μειώσει τον χρόνο πώλησης ενός αυτοκινήτου.

Ενδεικτικά σημεία ελέγχου οχήματος:

 • Επαλήθευση χιλιομέτρων (απευθείας από τη βάση πληροφοριών του YME).
 • Ανάγνωση ηλεκτρονικού εγκεφάλου οχήματος.
 • Έλεγχος φανοποιίας.
 • Έλεγχος μηχανικών μερών.
 • Έλεγχος κατάστασης εσωτερικού και λοιπού εργοστασιακού εξοπλισμού.
 • Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου.
 • Πλήρης Έλεγχος ΚΤΕΟ (παρέχεται επίσημο δελτίο ΚΤΕΟ όπου απαιτείται με ισχύ 2 έτη και με παράλληλη ισχύ ως κάρτα καυσαερίων για 1 έτος).

Για να επιτύχεις περισσότερες προβολές των αγγελιών σου και κατ' επέκταση περισσότερους ενδιαφερόμενους γι αυτές, θα χρειαστεί να κάνεις συχνές ανανεώσεις στις αγγελίες σου. Σε κάθε ανανέωση σου οι αγγελίες σου έρχονται στην αρχή της λίστας και αυτό οδηγεί σε ακόμη περισσότερες προβολές.

Οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν είτε ατομικά στη κάθε αγγελία ξεχωριστά είτε ομαδικά χρησιμοποιώντας το εργαλείο των ομαδικών ενεργειών το οποίο μπορείς να βρεις στις αγγελίες σου και αφού επιλέξεις συγκεκριμένη κατηγορία αγγελιών(πχ. αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κλπ)

Ένας άλλος τρόπος προώθησης των αγγελιών σου, είναι με τη χρήση του εργαλείου προώθησης από το Car.gr. Σε αυτή τη περίπτωση η προώθηση λειτουργεί για μια μόνο αγγελία και αυτή καρφιτσώνεται στην αρχή των αγγελιών και σε εναλλαγή με τις υπόλοιπες αγγελίες οι οποίες είναι προωθημένες. Αυτό οδηγεί σε εκθετική αύξηση τις προβολές των αγγελιών σου και μπορείς να επιλέξεις εκ των προτέρων ανάμεσα σε 3 πακέτα:

 • TOP για 1 ημέρα προώθησης
 • Super γιατ 3 ημέρες προώθησης
 • Turboγια 7 ημέρες προώθησης

Για τη συγκεκριμένη λειτουργία θα χρειαστεί να διαθέτεις πληρωμένα credits στον λογαριασμό σου.

Ενημερωθείτε για την Βαθμολογία που έχει το κάθε κατάστημα ή φιλτράρετε τα καταστήματα σύμφωνα με την Βαθμολογία που συγκεντρώνουν.

Στη προβολή αγγελίας, κάτω από τα στοιχεία του κάθε εμπόρου, μπορείτε να βρείτε τη βαθμολογία του καταστήματος. Πατώντας πάνω στη βαθμολογία, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μια αξιολόγηση

Η βαθμολόγηση γίνεται αποκλειστικά μέσω τον Χαρτών του Google Maps ενώ ενδέχεται κατά διαστήματα να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις καθώς η βαθμολογία ενημερώνεται περιοδικά.

Στο Car.gr έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι όταν προστίθενται νέες αγγελίες για μια αναζήτησή σου.

Για να συμβεί αυτό όσο πιο άμεσα γίνεται, θα χρειαστεί να κατεβάσεις την εφαρμογή του Car.gr σε Android ή iOS

Κάνοντας οποιαδήποτε αναζήτηση θα παρατηρήσεις στην οθόνη των αποτελεσμάτων ότι βρίσκεται μια καρδιά. Πατώντας την μπορείς να ενεργοποιήσεις τις ενημερώσεις και όταν προστίθεται νέα αγγελία θα λαμβάνεις notification στο κινητό σου το οποίο θα σε ενημερώνει σχετικά.