1. Πόσο θα κοστίσει ή καταχώρηση της αγγελίας μου;

  2. Πως καταχωρώ την αγγελία μου στο CAR.GR;

  3. Πως ανεβάζω φωτογραφίες στην αγγελία μου;

  4. Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Τί μπορώ να κάνω για αυτό;

  5. Πώς μπορώ να τροποποιήσω την αγγελία μου ή να την ανανεώσω;

  6. Πώς μπορώ να <παρκάρω> και να συγκρίνω αγγελίες;

  7. Πώς μπορώ να επισημάνω μία παραπλανητική αγγελία;

  8. Πώς αναζητώ μια αγγελία με το νούμερο της;

  9. Πότε θα δημοσιευτεί η αγγελία μου και γιατί δεν τη βρίσκω στην αναζήτηση;

Πόσο θα κοστίσει ή καταχώρηση της αγγελίας μου;

Το car.gr δίνει την δυνατότητα στους ιδιώτες να καταχωρήσουν την αγγελία τους ΔΩΡΕΑΝ.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου στο CAR.GR;

Η καταχώρηση αγγελίας γίνεται από εσάς με μια απλή διαδικασία επιλέγοντας <ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ> και κατηγορία (π.χ. αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα κτλ.) Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα <στοιχεία αγγελίας>, (Τα πεδία με σκούρο έντονο χρώμα είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν), στην περιγραφή αναγράφετε ένα κείμενο της επιλογής σας, επιλέγετε τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε να εμφανίζεται η αγγελία σας και καταχωρείτε έναν προσωπικό κωδικό τον οποίο θα χρειαστείτε για να διαχειρίζεστε την αγγελία σας.

Πως ανεβάζω φωτογραφίες στην αγγελία μου;

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση της αγγελίας επιτυχώς, πατάτε <πρόσθεσε φωτογραφίες> για να τις επιλέξετε. Για να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών σύρετε κρατώντας πατημένη την φωτογραφία.

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Τί μπορώ να κάνω για αυτό;

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό της αγγελίας σας, για την τροποποίηση ή την διαγραφή της αν έχετε καταχωρήσει στα στοιχεία σας e-mail, πατήστε για να σας γίνει υπενθύμιση κωδικού. Σε περίπτωση που δεν έχετε καταχωρήσει e-mail, επικοινωνήστε μαζί μας, από το τηλέφωνο που αναγράφει η αγγελία σας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να σημειώνετε τον <κωδικό εισόδου> για την ευκολότερη πρόσβαση στην αγγελία σας.

Πώς μπορώ να τροποποιήσω την αγγελία μου ή να την ανανεώσω;

Πατώντας την επιλογή <ΕΙΣΟΔΟΣ> από το μενού, συμπληρώνετε τα πεδία <Όνομα χρήστη ή νούμερο αγγελίας> και τον <Κωδικό> σας. Για την ανανέωση της αγγελίας σας μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο της και να πατήσετε αποθήκευση.

Πώς μπορώ να <παρκάρω> και να συγκρίνω αγγελίες;

Το <παρκάρισμα> σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Αυτό εμφανίζεται κάτω-δεξιά στην οθόνης σας. Επίσης, στο ίδιο παράθυρο υπάρχει η δυνατότητα <σύγκριση> με την οποία μπορείτε να συγκρίνεται τις αγγελίες που έχετε αποθηκεύσει. Θα πρέπει να έχουν επιλεγεί τουλάχιστον δύο αγγελίες.

Πώς μπορώ να επισημάνω μία παραπλανητική αγγελία;

Εάν έχετε αντιληφθεί πως μία αγγελία είναι παραπλανητική ή περιέχει λανθασμένα στοιχεία, πατώντας <Παρατήρηση> (κάτω από τη φωτογραφία),ενημερωνόμαστε και τη διορθώνουμε έμμεσα.

Πώς αναζητώ μια αγγελία με το νούμερο της;

Σε περίπτωση που έχετε το Νο αγγελίας για την αναζητήσετε πληκτρολογείτε στην γραμμή εντολών του browser σας www.car.gr/Νο αγγελίας παράδειγμα www.car.gr/3587982.

Πότε θα δημοσιευτεί η αγγελία μου και γιατί δεν τη βρίσκω στην αναζήτηση;

Η αγγελία σας δημοσιεύεται αμέσως μετά την επιτυχής καταχώρηση. Σε περίπτωση που επιλέγετε στην αναζήτηση τα στοιχεία πχ του οχήματος που δημοσιεύσατε και δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον τύπο του οχήματος στην καρτέλα στοιχεία καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία του οχήματος σας.