1. Πόσο θα κοστίσει η καταχώρηση της αγγελίας μου;

 2. Πως καταχωρώ-διαγράφω την αγγελία μου στο car.gr;

 3. Πώς μπορώ να τροποποιήσω την αγγελία μου ή να την ανανεώσω;

 4. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα credits που αγόρασα;

 5. Πως μπορώ να μεταφέρω μια αγγελία στον λογαριασμό μου;

 6. Πως ανεβάζω φωτογραφίες στην αγγελία μου;

 7. Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

 8. Πώς μπορώ να <παρκάρω> και να συγκρίνω αγγελίες;

 9. Πώς μπορώ να επισημάνω μία παραπλανητική αγγελία;

 10. Πώς αναζητώ μια αγγελία με το νούμερο της;

 11. Πότε θα δημοσιευτεί η αγγελία μου και γιατί δεν τη βρίσκω στην αναζήτηση;

Πόσο θα κοστίσει η καταχώρηση της αγγελίας μου;

Το car.gr δίνει την δυνατότητα στους ιδιώτες να καταχωρήσουν την αγγελία τους ΔΩΡΕΑΝ.

Πως καταχωρώ-διαγράφω την αγγελία μου στο car.gr;

Η καταχώρηση αγγελίας γίνεται από εσάς με μια απλή διαδικασία επιλέγοντας ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ και κατηγορία (π.χ. αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα κτλ.) Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα <στοιχεία αγγελίας>, (Τα πεδία με σκούρο έντονο χρώμα είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν), στην περιγραφή αναγράφετε ένα κείμενο της επιλογής σας, επιλέγετε τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε να εμφανίζεται η αγγελία σας και καταχωρείτε έναν προσωπικό κωδικό τον οποίο θα χρειαστείτε για να διαχειρίζεστε την αγγελία σας.

Η διαγραφή της αγγελίας μπορεί να γίνει αφού έχετε κάνει Σύνδεση συμπληρώνοντας το όνομα χρήστη ή νούμερο αγγελίας και τον κωδικό σας. Στην συνέχεια διαλέγετε την επιλογή "Διαγραφή".

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα credits που αγόρασα;

Ανάλογα την κατηγορία της αγγελίας μια ανανέωση αγγελίας στοιχίζει μεταξύ 1 και 3 credit, τα credit αυτά δεν λήγουν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.

 • Αυτοκίνητα: 3 credits
 • Μοτοσυκλέτες: 3 credits
 • Υπόλοιπα οχήματα: 2 credits
 • Ανταλλακτικά και Μικρές αγγελίες: 1 credit

Κάνοντας ανανέωση της αγγελίας την μεταφέρετε στην αρχή της λίστας αναζήτησης. Μπορείτε να κάνετε χρήση των credits κάθε 1 ώρα. Ταυτόχρονα η αγγελία αυτή εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του Car.gr σαν να ήτανε νέα αγγελία.

Σε περίπτωση που δεν έχετε αγοράσει credits, μπορείτε να ανανεώνετε τις αγγελίες σας 2 φορές την ημέρα Δωρεάν.

Πώς μπορώ να τροποποιήσω την αγγελία μου ή να την ανανεώσω;

Πατώντας την επιλογή Σύνδεση από το μενού, συμπληρώνετε τα πεδία Νούμερο αγγελίας ή email λογαριασμού και τον Κωδικό σας. Για την ανανέωση της αγγελίας σας μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο της και να πατήσετε "Σώσε αλλαγές".

Πως μπορώ να μεταφέρω μια αγγελία στον λογαριασμό μου;

1. Μπορείτε να μεταφέρετε στο προφίλ σας, όλες τις αγγελίες στις οποίες έχετε δηλώσει την ίδια διεύθυνση email με αυτήν που δηλώσατε στο προφίλ σας.

2. Στις αγγελίες που δημιουργήσατε χωρίς λογαριασμό, για να τις μεταφέρετε, θα πρέπει να δηλώσετε και εκεί την ίδια διεύθυνση email με αυτήν που δηλώσατε στο προφίλ σας. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να κάνετε αποσύνδεση από το προφίλ σας και στην συνέχεια να πατήσετε "Σύνδεση" βάζοντας τον αριθμό της αγγελίας και τον κωδικό που δηλώσατε στην κάθε αγγελία.

Πως ανεβάζω φωτογραφίες στην αγγελία μου;

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση της αγγελίας επιτυχώς, πατάτε <Πρόσθεσε φωτογραφίες> για να τις επιλέξετε. Για να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών σύρετε κρατώντας πατημένη την φωτογραφία.

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό της αγγελίας σας, για την τροποποίηση ή την διαγραφή της και αν έχετε καταχωρήσει στα στοιχεία της e-mail, πατήστε εδώ για υπενθύμιση κωδικού. Σε περίπτωση που δεν έχετε καταχωρήσει e-mail, επικοινωνήστε μαζί μας από το τηλέφωνο που αναγράφει η αγγελία σας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να σημειώνετε τον κωδικό σας για την ευκολότερη πρόσβαση στην αγγελία σας.

Πώς μπορώ να <παρκάρω> και να συγκρίνω αγγελίες;

Το <παρκάρισμα> σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Αυτό εμφανίζεται κάτω-δεξιά στην οθόνης σας. Επίσης, στο ίδιο παράθυρο υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης με την οποία μπορείτε να συγκρίνετε τις αγγελίες που έχετε αποθηκεύσει. Θα πρέπει να έχουν επιλεγεί τουλάχιστον δύο αγγελίες.

Πώς μπορώ να επισημάνω μία παραπλανητική αγγελία;

Εάν έχετε αντιληφθεί πως μία αγγελία είναι παραπλανητική ή περιέχει λανθασμένα στοιχεία, πατώντας <Παρατήρηση> (κάτω από τη φωτογραφίες της αγγελίας), ενημερωνόμαστε και τη διορθώνουμε άμμεσα.

Πώς αναζητώ μια αγγελία με το νούμερο της;

Σε περίπτωση που έχετε το Νο αγγελίας για την αναζητήσετε, πληκτρολογείτε στην γραμμή διεύθυνσης του browser σας www.car.gr/Νο αγγελίας. Για παράδειγμα www.car.gr/3587982.

Πότε θα δημοσιευτεί η αγγελία μου και γιατί δεν τη βρίσκω στην αναζήτηση;

Η αγγελία σας δημοσιεύεται αμέσως μετά την επιτυχή καταχώρηση. Σε περίπτωση που δεν την βρίσκετε στην αναζήτηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τα σωστά κριτήρια αναζήτησης, τα οποία είναι ίδια με αυτά που συμπληρώσατε στην αγγελία σας.