Καθαρισμός
Επιλεγμένα Κριτήρια
  • Κατηγορία:
 Αποθήκευση αναζήτησης
Ιδιώτης/Έμπορος
Κατάσταση
Κατηγορία
Τιμή

Περιοχή

Άνοιγμα
Χρονολογία
Άνοιγμα
Ηλικία Αγγελίας
Άνοιγμα
Τύπος αγγελίας
Άνοιγμα
Ετικέτες
  • Δεν υπάρχει η ετικέτα που ψάχνεις; άλλαξε την αναζήτηση σου επιλέγοντας διαφορετικά κριτήρια.

 Χύμα Shop Ακίνητα

ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ- ΓΚΟΛΦ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 150 ΤΜ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΕΟΔΜΗΤΟ!!!!

ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ- ΓΚΟΛΦ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 150 ΤΜ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΕΟΔΜΗΤΟ!!!!ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ- ΓΚΟΛΦ ΓΛΥ...

€ 789.000

  Ακίνητα » Διαμερίσματα » Διαμερίσματα-Πώληση
————-RESERVED———- ΓΚΟΛΦ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 150 TM ΜΕ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΘΕΑ ΣΤΟ VIP ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ GOLF!!!!!!!!!!3 ΥΔ ΜΕ PRIVE ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΑΣΤΟ !!!!!!!!--------- ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 4 ΜΕΤΡΑ ΦΑΡΔΟΣ ΜΕ 13 ΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΣΥΝΟΛΟΝ 52 ΤΜ ΚΑΙ PRIVE ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ !!!!-----ΥΠΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟ !!!!ΜΠΑΝΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΖΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΛΠ ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ(ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ)!!!!!!!!!!!!!ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ-ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ ΟΛΗ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΘΕΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ GOLF !!!!!!!!!!!!------2 ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΚ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ !!!!!!!!-------ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΑΝ 2019-----!!!!!!!ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!!!!!!!!!!Η ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΗ LUX ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ-ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ VIP ΓΗΠΕΔΟΥ GOLF THΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!!!!!!!--------ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΘΩΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟ!!!!!!!!!!!!!!-------ΟΧΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΛ!!!!!!!!ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑ 850.000 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ME ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ SUPER CARS!!!ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΕΡΔΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 270.000 ΕΥΡΩ(ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΦΠΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ).ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ .
ΒΟΥΛΑ 16673, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 3 ώρες
Βιομηχανικό ακίνητο επιφανείας 20.000m2 στη Βουλγαρία σε απόσταση 10km από τα σύνορα, υπό κατασκευή μαρμαράδικο

Βιομηχανικό ακίνητο επιφανείας 20.000m2 στη Βουλγαρία σε απόσταση 10km από τα σύνορα, υπό κατασκευή μαρμαράδικοΒιομηχανικό ακίνητο ...

€ 1

  Ακίνητα » Επαγγελματικά » Επαγγελματικά-Πώληση
Στην είσοδο της κωμόπολης Κατούντσι πωλείται Βιομηχανικό ακίνητο – υπό κατασκευή μαρμαράδικο - έκτασης 20.000 m2 μαζί με τα υπάρχοντα κτίρια και τον εξοπλισμό (διατίθεται προαιρετικά). Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 10km από τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας και 130km από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (SKG), Το υπό κατασκευή εργοστάσιο είναι πέμπτης κατηγορίας καί διαθέτει νόμιμη άδεια δόμησης, που εκδόθηκε από την Πολεοδομία του Σαντάνσκι και λήγει σε δύο περίπου χρόνια. Διεκδικήσεις ή δικαστικές διαμάχες με οιονδήποτε τρίτον δεν υφίστανται και οι τίτλοι του ακινήτου είναι παντελώς καθαροί και ελεύθεροι βαρών ή δεσμεύσεων. Κάθε έλεγχος δεκτός εκ των προτέρων. Οι συντεταγμένες του ακινήτου είναι GPS: 41.439846, 23.421058. Το ακίνητο περιλαμβάνει τα εξής επιμέρους κτίρια και κατασκευές: 1. Τετραώροφο κτίριο κατοικιών/γραφείων/αποθηκών κατασκευασμένων από την Αυστριακή Stayer. 2. Κτίριο εξαιρετικής αντοχής, κατασκευασμένο με μπετόν C32/40 (B500) από την Αυστριακή Stayer, επιφάνειας 375 m2 και ύψους 15 περίπου μέτρων. 3. Μεταλλικό σκελετό με ύψος κορφιάτη στα 9.30 μέτρα και ύψος πλαινών κολωνών 7.50 μέτρων με πρόβλεψη για γερανογέφυρα. Το σύνολο της οπλισμένης σκυροδέτησης είναι ολοκληρωμένο και ειδικότερα στο μεταλλικό σκελετό απομένουν να τοποθετηθούν λίγες τεγίδες και τα πάνελ, που τα μισά περίπου βρίσκονται αποθηκευμένα στον εκεί χώρο. Η επιφάνεια του μεταλλικού σκελετού είναι περίπου 2750 m2 και υπάρχουν έτοιμες βάσεις για άλλα μελλοντικά 700m2. 4. Κεντρική δεξαμενή για απορροή/άντληση υδάτων με ειδικές κλίσεις του διπλά οπλισμένου πάτου της με διαστάσεις 7mΧ7mΧ8m. 5. Βοηθητική δεξαμενή για διοχέτευση υπολλειμάτων από τα σιλό βιολογικού καθαρισμού. 6. Ειδική υπόγεια μπετονένια κατασκευή για τοποθέτηση χημικών ή άλλων ευαίσθητων υλικών 7. Κατά 80% κατασκευασμένη υποδομή για τρία σιλό βιολογικού καθαρισμού. 8. Πλήρες δίκτυο αποχετεύσεων και καναλιών απορροής πρός τη Κεντρική πισίνα. 9. Γεώτρηση με τεράστιο απόθεμα καθαρού νερού. Ολοκληρωμένη εγκατάσταση και κύκλωμα διανομής του νερού από τη Γεώτρηση σε όλο το εργοστάσιο. 10. Ιδιόκτητος υποσταθμός με ισχύ ρεύματος 630KW. Η υπό κατασκευή μονάδα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρου, που θα αναλυθούν σε σοβαρά ενδιαφερόμενους για όλο το εργοστάσιο ή και μόνον για τον υφιστάμενο εξοπλισμό. Η μονάδα βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από τη νέα επένδυση του Πολυεθνικού ομίλου της Farmatech. Επιπλέον πωλείται και ένα λατομείο Τραβερτίνη χρώματος ανοιχτού μπεζ/απαλού χρυσαφί που δίνει μπλόκ εξαιρετικής ποιότητας και ανήκει στην ίδια εταιρεία. Το λατομείο βρίσκεται στην Ελληνική πλευρά, σε απόσταση 47km από το εργοστάσιο στο Κατούντσι. Το λατομείο βρίσκεται σε τελική φάση για έκδοση οριστικής αδείας. Συζητήσεις θα γίνουν μόνον με αποδεδειγμένα σοβαρούς αγοραστές και δηλώνουμε ότι παρέχονται πληροφορίες μόνον αφού δοθούν πλήρεις συστάσεις του ενδιαφερόμενου αγοραστή/επενδυτή. Πληροφορίες στο κινητό 6993606495 ή σε περίπτωση κωλύματος στο 6997506811.
ΣΕΡΡΕΣ 62125, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 3 ώρες