Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (1 επιλεγμένο)

Φίλτρα

Μάρκα

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

  Ερωτήσεις και απαντήσεις

Από: 1999
Έως: 1999
4 Ερωτήσεις
user avatar
Χρήστος | 10 μήνες πριν

ειά χαρά φίλε. Έχω Lybra 1.6. Σχετικά με τα ερωτήματα σου: 1. Στην Λάντσια τα καθίσματα πέφτουν κατά 2/3, έχουν ενδιάμεσα (πίσω από τον τεμπέλη) μία τρύπα για μεταφορά των πέδιλων του σκι ή ό,τι παρόμοιο. Επίσης, εκτός από τις πλάτες των καθισμάτων που πέφτουν, και τα κάτω κομμάτια που καθόμαστε κάνουν περιστροφή και έτσι μπορείς να ακουμπήσεις πράγματα χωρίς να τα βρωμίσεις ή να χαλάσεις. 2. Για την 1.6 που έχω, γενικά να ξέρεις πως είναι κάπως ευαίσθητα αυτοκίνητα υπό την έννοια πως δεν είναι γιαπωνέζικα για να αντέχουν στην κακομεταχείριση. Θέλει να το προσέχεις. Το βασικό είναι να βρεις ένα αμάξι που να το πρόσεχε ο προηγούμενος και όχι να το "αναστήσεις" διότι θα βγάζει ζημιές και έξοδα και στεναχώριες. 3. Για την 1800άρα δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, μόνο πως είναι κατά πολύ πιο γρήγορο (30% παραπάνω ισχύς για λίγα κιλά βάρους παραπάνω) και πως ο κινητήρας αυτός κουμπώνει καλύτερα για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου αυτού - αυτοκίνητο βόλτας και αυτοκινητόδρομου. Αυτά, ελπίζω να συνέβαλα στο ερώτημά σου. Πολλά και καλά χιλιόμετρα!!

4 Ερωτήσεις