Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (2 επιλεγμένα)

Φίλτρα

Alfa Romeo
1
Όλα

Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

Alfa Romeo - ερωτήσεις και απαντήσεις

Αυτοκίνητο
Alfa Romeo
Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες
5 Ερωτήσεις
user avatar
Χρήστος | 10 μήνες πριν

Γειά χαρά φίλε. Τα ιταλικά αυτοκίνητα υστερούν κατά πρώτον, στο ότι το marketing που έχουν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και επίσης, πως δεν υπάρχει μεγάλη γκάμα μοντέλων γενικά. Προσωπικά, εξ εμπειρίας μου, τα πιο αξιόπιστα είναι τα γιαπωνέζικα και τα κορεάτικα. Αυτό σημαίνει πως τα ιταλικά ίσως να θέλουν λίγο παραπάνω φροντίδα. Νομίζω όμως, πως τελικά, αυτό που μετράει είναι αν σε εκφράζει το όποιο αυτοκίνητο έχεις, δηλαδή αν βρίσκεις τον εαυτό σου να ταιριάζει μέσα σε αυτό. Αυτό, βέβαια είναι γενικότερο και κουμπώνει σε όλα, όπως κατοικία, σύντροφος, ψυχαγωγία, τρόπος ζωής κλπ. Σε εκφράζει -> το φροντίζεις, δεν σε εκφράζει -> το παρατάς. Για την οικονομία της συζήτησης όμως, να σου αναφέρω πως τα μη-Βάνκελ Μάζντα μοντέλα θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα κατά τα γερμανικά ΚΤΕΟ (TUF στα γερμανικά). Αυτά, ελπίζω να συνέβαλα κάπως.

5 Ερωτήσεις