Φίλτρο MWR "Performance" για Ducati SPORT 1000 / 1000 S / GT 1000 / P.Smart Repl. / HYPER 796 / 1100 / 1100 EVO Παλιά Σχεδίαση

/

Στοιχεία Αγγελίας

Τιμή: € 101
Κατάσταση: Καινούριο
Τύπος αγγελίας: Πωλείται
Κατηγορία:
 • Φίλτρα Αέρα
Κατασκευαστής: MWR
Μάρκες / Μοντέλα:
 • Ducati HYPERMOTARD
 • Ducati SPORT/GT/P.SMART
 • Εργοστασιακός κωδικός: MC-020-05
  Τελευταία αλλαγή: 58 μέρες
  Σύνδεσμος:
  Τηλέφωνο: 2105561166

  Περιγραφή

  Η συγκεκριμένη έκδοση φίλτρου τύπου Performance αφορά όλες τις εκδόσεις των μοντέλων της σειράς "Sport Classic" καθώς και όλων των Hypermotard 796 & 1100

  Πιο συγκεκριμένα το συγκεκριμένο φίλτρο αφορά τα παρακάτω μοντέλα:

  Sport 1000
  Sport 1100S
  GT 1000
  Paul Smart 1000
  Hypermotard 796
  Hypermotard 1100
  Hypermotard 1100S
  Hypermotard 1100EVO
  Hypermotard 1100EVO SP


  Ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα των κινητήρων διατάξης V, L90 σύμφωνα με τη Ducati, είναι ο πολύ περιορισμένος χώρος της εισαγωγής, του συστήματος τροφοδοσίας και του φιλτροκουτιού. Αποτέλεσμα η αδυναμία πλήρωσης συνολικά του κινητήρα και η διαφορά εισερχόμενου αέρα του εμπρός σε σχέση με τον πίσω κύλινδρο.

  To φίλτρο της MWR στην έκδοση Performance θα βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες αναπνοής του κινητήρα προσφέροντας αύξηση απόδοσης παραπλήσια με τα αγωνιστικά φίλτρα του ανταγωνισμού. Παράλληλα όμως προσφέρει τη κορυφαία προστασία του κινητήρα από σκόνη και σωματίδια αυξάνοντας του την αξιοπιστία σε σχέση με ένα ίδιας απόδοσης φίλτρο του ανταγωνισμού.

  Η έκδοση του συγκεκριμένου φίλτρου έρχεται σε αντικατάσταση του εργοστασιακού και δεν απαιτεί κάποια περαιτέρω μετατροπή στο φιλτροκούτι. Λόγο όμως της μεγάλης αύξησης της ποσότητας του αέρα προτείνεται ο επαναπρογραμματισμός τους εγκεφάλου ή κατασκευή προγράμματος με piggy back εγκέφαλο όπως είναι το power commander.

  Σε φωτογραφία υπάρχει δυναμομέτρηση με τη διαφορά κατα τη προσθήκη του φίλτρου και προγράμματος


  Τα φίλτρα :

  1. MWR φίλτρο “Performance”
  Προσφέρει βελτιωμένη ροή αέρα χωρίς κανένα συμβιβασμό στη προστασία του κινητήρα. Παράλληλα εύκολη τοποθέτηση και κορυφαία εφαρμογή.
  Συντήρηση του φίλτρου αέρα ανα χρόνο ή ανα 5000χλμ με τα κίτ συντήρησης της MWR.

  2. MWR φίλτρο “High Efficient” (ή φίλτρο “HE” )
  Επαναστατικής σχεδίασης φίλτρο αέρα, πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας για μοτοσυκλέτες χρήσης δρόμου και πίστας.
  Σχεδιασμένο ώστε να εξισορροπεί τη ροή του αέρα στο κάθε κύλινδρο πετυχαίνοντας με την ανάλογη χαρτογράφιση σημαντική αύξησης απόδοσης και ροπής.
  Αυτού του τύπου τη τεχνολογία ήδη τη χρησιμοποιούν στη πλειοψηφία τους οι περισσότερες μοτοσυκλέτες των κατηγοριών του Motogp, moto2, wsbk & wss ανεξάρτητα απο το κατασκευαστή που προβάλουν.
  Συστήνεται επαναχαρτογράφιση της τροφοδοσίας της μοτοσικλέτας.
  Συντήρηση του φίλτρου αέρα ανα χρόνο ή ανα 5000χλμ με τα κίτ συντήρησης της MWR

  3. MWR φίλτρο “Racing”
  Σχεδιασμένο με δεδομένα προερχόμενα απο τηλεμετρικά στοιχεία αγωνιστικών ομάδων συνεργαζόμενων με την MWR.
  Προσφέρουν την απόλυτη απόδοση διατηρώντας τα πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας του κινητήρα, απλά απαιτούν πιο συχνή συντήρηση. Όπως και στη περίπτωση των φίλτρων “HE” απ’ όπου και βασίζονται και σε αντίθεση με τα φίλτρα όλων των ανταγωνιστών το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η βέλτιστη και ισομερή ποσότητα αέρα σε κάθε έναν απο του κυλίνδρους του κινητήρα προσφέροντας κορυφαία νούμερα απόδοσης.

  4. MWR φίλτρο WSBK. Το απότυτα αγωνιστικό φίλτρο αέρα της εταιρείας!
  H MWR σε συνεργασία με τις εταιρείες Kawasaki (KHI), BMW, MV Agusta και τις ομάδες του MotoGP, έχει αναπτύξει ένα νέο, αποκλειστικά προσαρμοσμένο φίλτρο αέρα που αυξάνει εντυπωσιακά την επιφάνεια του φίλτρου. Το σχήμα του φίλτρου είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο φιλτροκούτι, ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο μέσα σε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατασκευάζονται για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. Το φίλτρο WSBK αυξάνει την επιφάνεια του φίλτρου από 50-100% ανάλογα με το μοντέλο της μοτοσυκλέτας. Όλα τα φίλτρα WSBK είναι κατασκευασμένα και συναρμολογημένα στο χέρι, από δυο διαφορετικά αφρώδη υλικά.
  Είναι απαραίτητη η επαναχαρτογράφηση της τροφοδοσίας της μοτοσυκλέτας. Λιγότερα

  Περισσότερα

  Έμπορος

  Έμπορος ZenOne Racing
  Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλίμου 76
  Πόλη: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 16452
  Τηλ. 1: 2105561166
  Κινητό: 6906565455
  Email: [email protected]
  Σελίδα εμπόρου: https://zenone.car.gr/
  Έμπορος στο Car.gr από: 24-06-2010
  Ιστοσελίδα: http://www.zen1one.com
  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 19:00 Σάββατο 10:00 εως 15:00

  Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με προϊόντα μας, ή συμβουλή για τη μοτοσυκλέτα σας είμαστε στη διάθεσή σας. 
            
              Λιγότερα
            
          

  Περισσότερα

  Επικοινωνία