De Masi ΔΟΝΗΤΗΣ ΕΛΙΑΣ - ΚΑΡΠΩΝ ΜΜ20 '19 Παλιά Σχεδίαση

Στοιχεία Αγγελίας

Μάρκα/Μοντέλο: De Masi ΔΟΝΗΤΗΣ ΕΛΙΑΣ - ΚΑΡΠΩΝ ΜΜ20 '19
Νούμερο αγγελίας: 7614692
Τιμή: € 42.000
Κατηγορία: Γεωργικό - Ελαιουργικά-Ραβδιστικά
Χρονολογία  question 1 / 2019 Καινούριο
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Ίπποι: 60 bhp
Τελευταία αλλαγή: 10 μέρες
Εμφανίσεις αγγελίας: 3468
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο: 2231022148

Περιγραφή

Ο αυτοκινούμενος δονητής ΜΜ 19/60hp η ΜΜ 20/75hp η ΜΜ 20/100hp είναι μια μηχανή που συνδυάζει μέσα της μια σειρά στοιχείων που την κάνουν ιδιαίτερα αποδοτική : ο εύκολος και γρήγορος χειρισμός την καθιστούν ένα από τα λειτουργικότερα και πιο εύχρηστα μηχανήματα της κατηγορίας του και αυτό, σε συνδυασμό με τις περιορισμένες διαστάσεις της, της επιτρέπουν να μπαίνει με ευκολία κάτω από το φύλλωμα των δέντρων. Το σύστημα γρήγορης αποσύνδεσης του βραχίονα και η τηλεσκοπική επιμήκυνση, σε συνδυασμό με το μήκος της μηχανής, της επιτρέπουν να λειτουργεί τόσο σε μικρά δέντρα όσο και σε δέντρα με υψηλό φύλλωμα. Οι υιοθετημένες τεχνολογίες κάνουν αυτό το μηχάνημα ιδιαίτερα καινοτόμο και ενδιαφέρον, ειδικά σε σχέση με την έννοια του πολυμηχανήματος. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές εργασίες σε μια γεωργική εταιρία και επομένως είναι χρήσιμο και ευέλικτο.
Η κεφαλή μελετήθηκε με προχωρημένες και καινοτομικές λύσεις. Έχουν αναγνωριστεί πατέντες και βιομηχανικά δικαιώματα.
- Η κοίλη μορφή της κεφαλής και του σχετικού μαξιλαριού επιτρέπει στον κορμό να ακουμπάει στην κατάλληλη υποδοχή χωρίς να υφίσταται φθορές,
- Το κούμπωμα με ένα μόνο βραχίονα της επιτρέπει να λειτουργήσει στους κορμούς διαφορετικών διαμέτρων
- Το σύστημα MARAS, (ένας βραχίονας, αυτόματο κεντράρισμα, κατά της φθοράς του κορμού) που είναι πατέντα δική μας, που επιτρέπει στο δονητή να εργάζεται σε κορμούς μικρής ή μεγάλης διαμέτρου. Εγγυάται πάντα τέλεια κράτηση και άριστη επαφή με το μαξιλάρι. Αυτό επιτρέπει στο μαξιλάρι να τοποθετείται πάντα σωστά, άσχετα με τη διάμετρο του κορμού, μειώνοντας αισθητά τις ζημιές από την αποφλοίωση του δέντρου.
- Το σύστημα MMOS (πολυσυχνότητα, πολυκράτημα, σύστημα λαδιού με συνεχή πίεση), είναι καινοτομία δική μας που επιτρέπει να ρυθμιστεί η ποσότητα λαδιού που φθάνει στην κεφαλή, ανεξάρτητα από τον αριθμό στροφών του κινητήρα. Αυτή η λύση επιτρέπει επομένως να ρυθμιστεί η δύναμη της δόνησης ειδικά για κάθε δέντρο, ανάλογα με τις ανάγκες του χειριστή.
Η μελέτη και η ανάπτυξη αυτού του δονητή βασίζονται σε δύο βασικές αρχές :
1) Να ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές που προκαλούνται από τέτοιου είδους μηχανές στον κορμό και στο φλοιό του δέντρου. Δουλέψαμε πάρα πολύ πάνω σ' αυτό, και οι λύσεις ήταν το σχήμα της κεφαλής του μαξιλαριού, του συστήματος κουμπώματος, που, σε συνδυασμό με το προσάρτημα, που είναι ρυθμιζόμενο, πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Δουλέψαμε πάνω σ' ένα πρόβλημα που συχνά αγνοείται ή υποτιμάται απ' όλους και είναι η υγεία του δέντρου, και πιστεύουμε ότι βρήκαμε τη λύση.
2) Η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία της κεφαλής, με τις τεχνικές λύσεις που υιοθετήθηκαν, όπως η κοντινή απόσταση του κορμού από τη γεννήτρια των δονήσεων και το κοίλο σχήμα που τυλίγει το δέντρο, είναι κατάλληλες ώστε να μεταδίδονται στο μέγιστο οι δονήσεις σε όλη την επιφάνεια του κορμού, με πιο ομοιογενή και ομαλό τρόπο.
Η απλότητα και η δύναμη είναι οι κεντρικοί παράγοντες του σχεδιασμού της κεφαλής : κάθε μέρος του δονητή είναι συναρμολογήσιμο, οι μάζες σταθεροποιούνται με μπουλόνια και αλλάζουν και σε μορφή και σε βάρος και η απουσία ιμάντων αποτελεί σημαντικό στοιχείο. Αυτές οι λεπτομέρειες αποτέλεσαν τη βάση για τη σχεδίαση και τη δημιουργία του προϊόντος.
Βρισκόμαστε μπροστά στον πρώτο δονητή που δημιουργήθηκε για την προστασία του δέντρου.
Η απλότητα και η δύναμη είναι οι κεντρικοί παράγοντες του σχεδιασμού της κεφαλής Λιγότερα

Περισσότερα

Έμπορος

Έμπορος ΑΝΑΓΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διεύθυνση: ΛΑΜΙΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 31
Πόλη: ΛΑΜΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 35100
Τηλ. 1: 2231022148
Τηλ. 2: 2231045988
Κινητό: 6932285068
Fax: 2231047062
Email: [email protected]
Σελίδα εμπόρου: https://anagnou-georgika.car.gr/
Έμπορος στο Car.gr από: 07-03-2015
Ιστοσελίδα: http://www.anagnou.gr
Ωράριο λειτουργίας: Δευτερα εως Σαββατο 8,00 εως 16,00
Επικοινωνία

Αγγελίες Εμπόρου

Περισσότερα