Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (2 επιλεγμένα)

Φίλτρα

Suzuki
1
Όλα

Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

Suzuki - ερωτήσεις και απαντήσεις

Μοτοσυκλέτες
Suzuki
Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες
(3 Ερωτήσεις)
Zulutime | 3 ημέρες πριν

(+): Πολύ ποιοτικό, ανθεκτικό, απλό, χαμηλό κόστος συντήρησης, ανετη σέλα για δυο, μεγάλο ρεζερβουάρ, άνετες ανατήσεις, αρκετά χαμηλή σέλα, εντυπωσιακά καλή η χαμηλή εργοστασιακή ζελατινίτσα. Προσοχή αν βάλετε afte market μεγαλύτερη ζελατίνα, κατά 70% θα υποφέρετε από φοβερούς "χτύπους" υποπίεσης-πίεσης στα αυτιά σας μετά τα 80-90km/hr, που θα καθιστούν την νέα ζελατίνα άχρηστη και την οδήγηση ανυπόφορη. Μείνετε με την εργοστασιακή ζελατίνα! Από επιδόσεις τελική γύρω στα 160Km/h στο κοντέρ, αλλά μπορέιτε να ταξιδεύετε με 110-130, καλό είναι όχι παραπάνω. Κατανάλωση στην πόλη 5 - 6.5 lt/100km, κάπως αυξημένη δηλαδή. (-): Υψηλό κέντρο βάρους (βαριά αίσθηση στα πλαγιάσματα και στην πόλη), στενό φάσμα απόδοσης κινητήρα, όπου για να ξεκινήσεις χρησιμοποιείς αρκετά συμπλέκτη κι η απόδοση είναι "κούφια" πριν τις 4000σαλ και μετά τις 6000σαλ, οπότε σε κουράζει με συχνές αλλαγές ταυτήτων. Σχεδόν ακατάλληλη για off-road, βρίσκει από κάτω, είναι βαριά, ο κινητήρας δε τραβάει από χαμηλά, η μηχανή κολλάει εύκολα και ακινητοποιείται σε σαθρά εδάφη ή μεγαλα ανηφορικά γλιστερά κομμάτια. Αν αξίζει να την αγοράσεις; Φυσικά και αξίζει στην κατάλληλη τιμή...

(3 Ερωτήσεις)