Το Sym GTS 300 μου βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πάντα φυλαγμένο σε γκαράζ και χωρίς καμία γρατζουνιά. Είναι μοντέλο 4/2015 με 300cc, ενώ έχουν διανυθεί 88.000 χλμ. Το χρώμα του είναι ιδιαίτερο, ένα εντυπωσιακό μαύρο ματ, που του δίνει εξαιρετικό στυλ.
Όλα τα service του έχουν πραγματοποιηθεί στην ώρα τους με απόλυτη συνέπεια, καθώς είμαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης και το έχω προσέξει ιδιαίτερα. Το όχημα δεν έχει καμία απολύτως ζημιά και είναι έτοιμο για χρήση, ενώ διαθέτει ΚΤΕΟ σε ισχύ μέχρι τον 9ο του 2027. Λειτουργεί με βενζίνη και είναι διαθέσιμο για πώληση.
Η τιμή είναι συζητήσιμη και είμαι ανοιχτός σε λογικές προσφορές. Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο scooter που έχει συντηρηθεί με προσοχή και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μου για να το δείτε από κοντά.
Private
Do not send a downpayment if you haven't carefully read the Market guide!