Πωλείται το αξιόπιστο Linhai μου, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και λειτουργεί τέλεια, χωρίς κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα. Πρόκειται για ένα δίτροχο μοντέλο του Αυγούστου του 2007, με κυβισμό 125cc και ισχύ 2 ίππων, το οποίο διαθέτει αυτόματο σασμάν για άνετες μετακινήσεις.
Το όχημα έχει διανύσει 6.000 χιλιόμετρα και το ιδιαίτερο δίχρωμο πράσινο χρώμα του το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι ένα μεταχειρισμένο όχημα που έχει προσέξει ο ιδιοκτήτης του, καθώς δεν παρουσιάζει καμία ζημιά. Επιπλέον, διαθέτει έγκυρο ΚΤΕΟ σε ισχύ έως τον Αύγουστο του 2027, οπότε μπορείτε να το οδηγήσετε άφοβα και με ασφάλεια αμέσως μετά την αγορά. Καίει βενζίνη και είναι έτοιμο για τον επόμενο κάτοχό του.
Η τιμή είναι συζητήσιμη και είμαι ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις, καθώς επιθυμώ η πώληση να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν αναζητάτε ένα οικονομικό και αξιόπιστο μέσο μεταφοράς που δεν θα σας ταλαιπωρήσει με βλάβες, αυτό το Linhai είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή για να το δείτε από κοντά.
Ιδιώτης
Μη στείλεις προκαταβολή αν δεν έχεις διαβάσει τον Σύμβουλο αγοράς!