Πωλείται το Piaggio Beverly 400s σε άριστη κατάσταση, πραγματικά σαν καινούριο. Είναι ένα εξαιρετικό σκούτερ, πάντα προσεγμένο, με όλα τα service του να έχουν πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Το μηχανάκι είναι χρώματος μαύρο ματ, με 8.400 χιλιόμετρα και ο κινητήρας του αποδίδει 35 ίππους. Διαθέτει αυτόματο σασμάν και μετάδοση με ιμάντα, προσφέροντας πολύ ομαλή οδήγηση. Η κατανάλωση του είναι ιδιαίτερα οικονομική, περίπου 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα σε μικτή χρήση και 5 λίτρα εντός πόλης.
Είναι μεταχειρισμένο, αλλά σε άψογη κατάσταση χωρίς καμία απολύτως ζημιά. Το ΚΤΕΟ του ισχύει μέχρι τον Αύγουστο του 2028, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας του είναι μόλις 55 ευρώ. Είναι το μοντέλο των 400cc με έναν κύλινδρο και πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.
Είμαι ο πρώτος κάτοχος και το δίνω λόγω αλλαγής. Η τιμή είναι συζητήσιμη και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Μια αξιόπιστη επιλογή για τις καθημερινές σας μετακινήσεις με την ποιότητα της Piaggio.