Πωλείται το Voge SR1, έκδοση ADV, λόγω αγοράς μεγαλύτερης μηχανής. Το scooter είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία ζημιά, με 4.500 πραγματικά χιλιόμετρα και μόλις 1 κάτοχο. Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, διαθέτει βιβλίο service και καλύπτεται από εγγύηση αντιπροσωπείας.
Είναι εξοπλισμένο με πληθώρα ιδιαίτερων χαρακτηριστικών για την ασφάλεια και την άνεσή σας, όπως Traction Control (TCS), συναγερμό, κεντρικό και πλαϊνό σταντ. Το χρώμα του είναι μαύρο, διαθέτει ημιαυτόματο σασμάν, ενώ ο κινητήρας των 125cc αποδίδει 12 ίππους. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι μόλις 22€ και το ΚΤΕΟ ισχύει έως τον Ιανουάριο του 2028.
Η τιμή δεν είναι συζητήσιμη. Δεκτός οποιοσδήποτε τεχνικός έλεγχος για να διαπιστώσετε την κατάσταση του οχήματος από κοντά. Πρόκειται για μια εξαιρετική και προσεγμένη επιλογή που καλύπτει πλήρως τις καθημερινές σας μετακινήσεις.