Πωλείται το εμβληματικό Volkswagen Beetle μου, ένα κλασικό αυτοκίνητο του Ιουλίου του 1969 που διατηρεί όλη τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς καμία ζημιά και έχει διανύσει 72.000 χλμ. Είναι βαμμένο σε ένα υπέροχο μπλε εξωτερικό χρώμα, ενώ το εσωτερικό του διαθέτει ένα κομψό γκρι σαλόνι.
Κάτω από το καπό υπάρχει ένας κινητήρας 1.200 cc που αποδίδει 60 ίππους, συνδυασμένος με χειροκίνητο σασμάν και κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD), προσφέροντας την αυθεντική οδηγική εμπειρία που μόνο ένα κλασικό Beetle μπορεί να προσφέρει. Το όχημα διαθέτει 2 πόρτες και άνετο χώρο για 4 επιβάτες.
Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των ιστορικών οχημάτων που αναζητούν ένα προσεγμένο και αξιόπιστο κομμάτι για τη συλλογή τους. Είμαι ανοιχτός σε τεχνικούς ελέγχους για να διαπιστώσετε και εσείς την άριστη κατάστασή του. Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στις 8.000 € και δεν είναι συζητήσιμη. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις από πραγματικούς γνώστες της κλασικής αυτοκίνησης.