Πωλείται Vespa Piaggio PK 50, το μηχανάκι έχει υποστεί πλήρη, σχολαστική και high-end ανακατασκευή με κορυφαία υλικά, με όλες τις μηχανικές εργασίες να έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο κατάστημα Kyrou Scootershop στη Θεσσαλονίκη.
Έχει γίνει ολοκληρωμένη αμμοβολή με γυαλί (glass blasting). Το χρώμα του είναι ένα μεταλλικό γαλάζιο, ενώ η σέλα αποτελεί custom δημιουργία της κορυφαίας εταιρείας Τονιμπάτζιο. Διαθέτει χειροκίνητο σασμάν, βενζινοκινητήρα 50cc και έχει διανύσει μόλις 1.100 χλμ μετά το re-build.
Το μηχανάκι συνοδεύεται από κανονική άδεια κυκλοφορίας, έτοιμη για μεταβίβαση, και βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα. Είναι ένα μεταχειρισμένο όχημα, προσεγμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια, χωρίς καμία ζημιά.
Τιμή 2.700,00 € δεκτός κάθε έλεγχος. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, Πατσίκας Κώστας, στο 6947441535.