Ακίνητο καθαρά για επενδυση από κάποιον που δεν έχει λεφτά για μεγάλο σπίτι και θέλει να αποφέρει κερδοσ 600€ τον μήνα χωρίς να αγοράσει διαμέρισμα 180.000+
Πωλείται προνομιακός, αυτοτελής
χώρος στάθμευσης συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 50 τ.μ. στο Α' υπόγειο προσεγμένης πολυκατοικίας, στην περιοχή Θυμαράκια (πλησίον ΗΣΑΠ Αγίου Νικολάου) ο οποίος αποτελείται από δύο (2) ανεξάρτητα ΚΑΕΚ εντός ενιαίας αυτοτελούς αίθουσας.
Διαθέτει ανεξάρτητη ηλεκτρική πόρτα εισόδου (ρολό), προσφέροντας απόλυτη αυτονομία και δικό του ρολόι ΔΕΗ, ιδανικό για μελλοντική εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων. Ο χώρος
λειτουργεί ως parking μοτοσυκλετών με χωρητικότητα 15 -16 θέσεων, όλες μισθωμένες.
Μηνιαία είσπραξη 600€ (Ετήσιο εισόδημα: 7.200€). Σε
πυκνοκατοικημένη περιοχή με τεράστιο έλλειμμα στάθμευσης, εξασφαλίζοντας μηδενικό ποσοστό κενών θέσεων (vacancy rate).
Πρόκειται για ένα έτοιμο "προϊόν" εισοδήματος με υψηλή απόδοση, χωρίς τα έξοδα συντήρησης ή τις φθορές ενός διαμερίσματος. Ιδανικό για επενδυτές που αναζητούν σταθερή ταμειακή ροή στην καρδιά της Αθήνας.