Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Το μηχανάκι είναι ΆΡΙΣΤΟ και ΣΠΆΝΙΟ να το βρεις σε τέτοια κατάσταση. Είμαι το 2ο χέρι στην άδεια στην ουσία 1ο καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε αγοράσει καινούργιο (συγγενής μου) υπάρχει η απόδειξη αγοράς. O τίγρης είναι ταξιδιάρικος και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και από εμένα. Το 90% των χιλιομέτρων του είναι σε μακρινά ταξίδια .
•Carbon πίσω φτερό
•Καινούργιο μπαταρία λιθίου 250€
• Κάγκελα προστασίας
•Εξάτμιση TOR Triumph racing για όσους ξέρουν. Είναι σαν την μαμά εμφανισιακά με απίστευτο ήχο.
•Μαμά πρόγραμμα Triumph από την αντιπροσωπεία.
• Φίλτρο DNA
• Προβολείς γωνίας για τις στροφές
• Παροχή για φορτιστή κινητού μέσω USB
• MRA ΖΕΛΑΤΙΝΑ
• Έξτρα Puig Ζελατίνα πιο ψηλή για Touring
• Χούφτες
• Μεταλλικό μακρύτερο προστατευτικό αλυσίδας χαραγμένο Triumph
• Βάση τηλεφώνου στο τιμόνι με αντικραδασμικό σύστημα
• Τριβάλιτσο krauser k5 47λιτρα η κάθε βαλίτσα (140l σύνολο) (1000€)
• Σέλα Ανατομική με Gel motoOK.
• Αποστάτες Τιμονιού
•Tα Service - Συντήρηση•
• Καινούργια λάστιχα Michelin road 6 το Δεκέμβριο του 2023 έχουν κάνει γύρο στα 9000km
• Επισκευή στις μπροστά αναρτήσεις πριν 8000km μαζί με τα λάστιχα.
• Στις 38000Km έχει κάνει το μεγάλο το service ρύθμιση βαλβίδων υγρά φρένων κτλπ στον κορυφαίο Σάκη Κόντη.
• Ούτε 500km έχει που αλλάχτηκαν λάδια(bardhal xtc 18€/λίτρο) φίλτρο λαδιού (γνήσιο πάντα) αυστηρή αλλαγή κάθε 4500km.
• Καινούργια αλυσιδογραναζα πριν 1000χλμ ( Στον Κόντη )
• καινούργια τακάκια μπρος πίσω γνήσια triumph πριν 1000χλμ ( Στον Κόντη )
Η μηχανή είναι άριστα συντηρημένη ακριβοπληρωμένη με αγάπη. Όλα τα αναλώσιμα είναι γνήσια και όλα γίνονται πριν την ώρα τους.
Ποτέ μα ποτέ δεν έχει παρουσιάσει το οποιοδήποτε θέμα. Πάντα σωστό ζέσταμα κρύωμα. Μόνιμα σε συντηρητή μπαταρίας για την μέγιστη απόδοση ρευμάτων.
Φυλάσσεται σε κλειστό γκαράζ. Η χρήση του είναι ταξίδια, ΣΚ βόλτες, πλύσιμο, γυάλισμα και ξανά γκαράζ . Δεν βγαίνει ποτέ με βροχή.
Μαζί με τη μηχανή θα δοθούν μαμά εξάτμιση, μαμά ζελατίνα, touring 2η ζελατίνα, 2α κάγκελα, μαμά σέλα, βάσεις για σακίδια δεξιά αριστερά.
Δεκτός κάθε έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Τιμή ελαφρώς συζητήσιμη. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, εξ 'άλλου υπάρχουν πολλά Tiger που μπορείτε να πάτε να δείτε. Τα έξτρα του μόνο ξεπερνάνε τα 2000€.
Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλέφωνα.
Πραγματικά ο τίγρης είναι χαρτί είναι έτοιμο να το χαρεί ο νέος του ιδιοκτήτης χωρίς να βάλει ούτε 1 ευρώ πάνω, ούτε λάδια ούτε τίποτα με τα μεγάλα Service έτοιμα.
Δεκτές ανταλλαγές