Πωλείται το αυτοκίνητό μου, το Abarth Punto Evo, σε άριστη κατάσταση, έτοιμο να το απολαύσετε.
Το αμάξι είναι γνήσιο και δεν χρειάζεται ούτε ένα ευρώ. Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα service στην ώρα τους, και η μηχανή δεν έχει καμία διαρροή λαδιού. Αλλαγή λαδιών με Castrol 5W-40 και φίλτρο κάθε 7.000 χιλιόμετρα.
Πρόσφατα, πριν από ένα μήνα έγινε κεραμική επίστρωση. μοντέλο του 1/2012, σε μεταλλικό άσπρο χρώμα, με μαύρο εσωτερικό από ύφασμα. Το αυτοκίνητο διαθέτει 6 αερόσακους, 5 θέσεις επιβατών, χειροκίνητο σασμάν, και είναι βενζίνης. Έχει 165 hp και 1.400 cc.
Διαθέτει επίσης σπορ bucket καθίσματα, υπολογιστή ταξιδιού, και είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, μη καπνιστή. Είμαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης.
Έχει χιλιόμετρα 220.000 χλμ, 2 πόρτες, και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και δεν έχει ζημιά.
Το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου λήγει 1/2026. Επίσης, υπάρχουν σύγχρονες τεχνολογίες όπως Bluetooth, USB, GPS, Eco start/stop, αισθητήρας βροχής, κλιματισμός αυτόματος, και σύστημα TCS - ASR, ESP, ABS λάστιχα καινούργια σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.