Πωλούνται δύο σπάνια νομίσματα, μία δραχμή και δύο δραχμές του 1911, κατασκευασμένα από ασήμι. Τα νομίσματα βρίσκονται σε μεταχειρισμένη κατάσταση και πωλούνται ως σετ.
Η τιμή για το ζευγάρι ορίζεται στα εκατό ευρώ. Σημειώνεται ότι τα νομίσματα διατίθενται στην αυθεντική τους μορφή, όπως ακριβώς βρέθηκαν, δηλαδή ακαθάριστα, χωρίς να έχει γίνει καμία προσπάθεια καθαρισμού τους ώστε να διατηρήσουν τη συλλεκτική τους αξία και πατίνα.
Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για συλλέκτες που αναζητούν αυθεντικά κομμάτια της ελληνικής νομισματικής ιστορίας των αρχών του 20ού Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την κατάσταση των νομισμάτων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.