Πωλούνται τα εικονιζόμενα δερμάτινα sneakers Emporio Armani σε λευκό χρώμα, σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έχουν φορεθεί ελάχιστες φορές. Πρόκειται για το κλασικό chunky σχέδιο του οίκου, το οποίο συνδυάζει άψογα την κομψότητα με την άνεση. Τα παπούτσια είναι νούμερο 40 και παρέχονται συνοδευόμενα από το αυθεντικό τους κουτί.
Η ποιότητα των υλικών τους είναι εμφανής, ενώ η κατάστασή τους είναι άριστη, χωρίς καμία απολύτως ζημιά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα statement κομμάτι από επώνυμο οίκο για τις καθημερινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις τους.
Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 150 ευρώ. Επειδή επιθυμώ μια άμεση και δίκαιη συναλλαγή, η τιμή είναι συζητήσιμη και είμαι ανοιχτός σε λογικές προσφορές. Διατίθενται προς πώληση άμεσα. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις από ενδιαφερόμενους.