Καθαρισμός
Επιλεγμένα Κριτήρια
  • Κατηγορία:
 Αποθήκευση αναζήτησης
Ιδιώτης/Έμπορος
Κατάσταση
Κατηγορία
Τιμή

Περιοχή

Άνοιγμα
Χρονολογία
Άνοιγμα
Ηλικία Αγγελίας
Άνοιγμα
Τύπος αγγελίας
Άνοιγμα
Ετικέτες
  • Δεν υπάρχει η ετικέτα που ψάχνεις; άλλαξε την αναζήτηση σου επιλέγοντας διαφορετικά κριτήρια.

 Χύμα Shop Επιχειρήσεις - Εξοπλισμός Μαρμαράδικα

Βιομηχανικό ακίνητο επιφανείας 20.000m2 στη Βουλγαρία σε απόσταση 10km από τα σύνορα, υπό κατασκευή μαρμαράδικο

Βιομηχανικό ακίνητο επιφανείας 20.000m2 στη Βουλγαρία σε απόσταση 10km από τα σύνορα, υπό κατασκευή μαρμαράδικοΒιομηχανικό ακίνητο ...

€ 1

Ακίνητα » Επαγγελματικά » Επαγγελματικά-Πώληση
Στην είσοδο της κωμόπολης Κατούντσι πωλείται Βιομηχανικό ακίνητο – υπό κατασκευή μαρμαράδικο - έκτασης 20.000 m2 μαζί με τα υπάρχοντα κτίρια και τον εξοπλισμό (διατίθεται προαιρετικά). Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 10km από τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας και 130km από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (SKG), Το υπό κατασκευή εργοστάσιο είναι πέμπτης κατηγορίας καί διαθέτει νόμιμη άδεια δόμησης, που εκδόθηκε από την Πολεοδομία του Σαντάνσκι και λήγει σε δύο περίπου χρόνια. Διεκδικήσεις ή δικαστικές διαμάχες με οιονδήποτε τρίτον δεν υφίστανται και οι τίτλοι του ακινήτου είναι παντελώς καθαροί και ελεύθεροι βαρών ή δεσμεύσεων. Κάθε έλεγχος δεκτός εκ των προτέρων. Οι συντεταγμένες του ακινήτου είναι GPS: 41.439846, 23.421058. Το ακίνητο περιλαμβάνει τα εξής επιμέρους κτίρια και κατασκευές: 1. Τετραώροφο κτίριο κατοικιών/γραφείων/αποθηκών κατασκευασμένων από την Αυστριακή Stayer. 2. Κτίριο εξαιρετικής αντοχής, κατασκευασμένο με μπετόν C32/40 (B500) από την Αυστριακή Stayer, επιφάνειας 375 m2 και ύψους 15 περίπου μέτρων. 3. Μεταλλικό σκελετό με ύψος κορφιάτη στα 9.30 μέτρα και ύψος πλαινών κολωνών 7.50 μέτρων με πρόβλεψη για γερανογέφυρα. Το σύνολο της οπλισμένης σκυροδέτησης είναι ολοκληρωμένο και ειδικότερα στο μεταλλικό σκελετό απομένουν να τοποθετηθούν λίγες τεγίδες και τα πάνελ, που τα μισά περίπου βρίσκονται αποθηκευμένα στον εκεί χώρο. Η επιφάνεια του μεταλλικού σκελετού είναι περίπου 2750 m2 και υπάρχουν έτοιμες βάσεις για άλλα μελλοντικά 700m2. 4. Κεντρική δεξαμενή για απορροή/άντληση υδάτων με ειδικές κλίσεις του διπλά οπλισμένου πάτου της με διαστάσεις 7mΧ7mΧ8m. 5. Βοηθητική δεξαμενή για διοχέτευση υπολλειμάτων από τα σιλό βιολογικού καθαρισμού. 6. Ειδική υπόγεια μπετονένια κατασκευή για τοποθέτηση χημικών ή άλλων ευαίσθητων υλικών 7. Κατά 80% κατασκευασμένη υποδομή για τρία σιλό βιολογικού καθαρισμού. 8. Πλήρες δίκτυο αποχετεύσεων και καναλιών απορροής πρός τη Κεντρική πισίνα. 9. Γεώτρηση με τεράστιο απόθεμα καθαρού νερού. Ολοκληρωμένη εγκατάσταση και κύκλωμα διανομής του νερού από τη Γεώτρηση σε όλο το εργοστάσιο. 10. Ιδιόκτητος υποσταθμός με ισχύ ρεύματος 630KW. Η υπό κατασκευή μονάδα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρου, που θα αναλυθούν σε σοβαρά ενδιαφερόμενους για όλο το εργοστάσιο ή και μόνον για τον υφιστάμενο εξοπλισμό. Η μονάδα βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από τη νέα επένδυση του Πολυεθνικού ομίλου της Farmatech. Επιπλέον πωλείται και ένα λατομείο Τραβερτίνη χρώματος ανοιχτού μπεζ/απαλού χρυσαφί που δίνει μπλόκ εξαιρετικής ποιότητας και ανήκει στην ίδια εταιρεία. Το λατομείο βρίσκεται στην Ελληνική πλευρά, σε απόσταση 47km από το εργοστάσιο στο Κατούντσι. Το λατομείο βρίσκεται σε τελική φάση για έκδοση οριστικής αδείας. Συζητήσεις θα γίνουν μόνον με αποδεδειγμένα σοβαρούς αγοραστές και δηλώνουμε ότι παρέχονται πληροφορίες μόνον αφού δοθούν πλήρεις συστάσεις του ενδιαφερόμενου αγοραστή/επενδυτή. Πληροφορίες στο κινητό 6993606495 ή σε περίπτωση κωλύματος στο 6997506811.
ΣΕΡΡΕΣ 62125, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 12 ώρες
Φορτωτής 988Α Block Handler

Φορτωτής 988Α Block HandlerΦορτωτής 988Α Block ...

€ 35.000

Χύμα Shop » Επιχειρήσεις - Εξοπλισμός » Μεταποίηση
Φορτωτής 4Χ4 με κουβά 5m3 και εναλλαγή με Block-Handler πηρούνια για ανυψωση μπλοκ μαρμάρου ή και αλλων βαρεων αντικειμένων. TYΠΟΣ: 988 CAT, ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: 1982, ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΑΡ ΣΚΑΦΟΥΣ: 87A6480, ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΑΡ ΣΑΣΣΙ: V2882 0037, ΑΡ.ΜΗΧΑΝΗΣ: 87A8167, Είναι σε άψογη κατάσταση με μηδενικές διαρροές λαδιού. Έχει περίπου 16000 πραγματικές ώρες. Οι τσιμούχες στεγανωσης και τα μάκτρα τοσο στις μπουκάλες ανυψωσης οσο και στις μπουκάλες ''σπασ'ιματος'' του κορμού του μηχανήματος εχουν αλλαχθεί με καινούργιες ορίτζιναλ CAT. Τα ρουλεμάν των εμπρός τροχών εχουν αλλαχθεί με καινούργια οριτζιναλ. To turbo εχει αλλαχθει με καινούργιο, αγορασμένο από τη Φιλιππίδης Τουρμπο - Θεσσαλονίκη. Το 90% των υδραυλικών μαρκουτσιών έχουν αλλαχθεί με καινούργια με τριπλό πλέγμα τοιχώματος. Φέρει βαλβίδα αντεπιστροφής των καυσίμων. Φέρει κεντρικό διακόπτη διακοπής κάθε ρεύματος. Φέρει ηλιακό πάνελ στην οροφή του με σύστημα αυτόματης φόρτωσης των μπαταριών και αυτοματη διακοπη πριν τυχον υπερφόρτωση. Είναι παπουτσωμένος με 4-καινούργια ελαστικά (Το ένα εκ των ελαστικών πρέπει να επανατοποθετηθεί) Φέρει στου εμπρός τροχούς αλυσίδες ορίτζιναλ CAT βαρέος τύπου. Ο 6κύλινδρος κινητήρας, η αντλία πετρελαίου υψηλής πιέσεως, οι προθερμαντήρες, το σασμάν, το τρικουβέρτο καί τα διαφορικά του είναι σε άψογη κατάσταση. Παίρνει μπρός με το τσακ καί έχει πλήρες Service με καινούργια φίλτρα καί ορυκτέλαια χωρίς επιπλέον ώρες. Μπαταρίες καινούργιες. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τόσο ο κουβάς όσο καί το Block-Handler με τα πηρούνια του. Το Block-Handler είναι εργοστασιακό καί όχι ιδιοκατασκευή. Το μικτό βάρος του μηχανήματος με κουβά είναι περίπου 34.000 Kg. Η έκδοση πινακίδων στοιχίζει 1000 Ευρώ επιπλέον (Βουλγάρικες. Το μηχάνημα είναι στην ιδιοκτησία μας νόμιμα, είναι ελεύθερο βαρών ή υποχρεώσεων καί δίδονται όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά καί παραστατικά. Δεκτός κάθε έλεγχος γιά ότιδήποτε αφορά το μηχάνημα. Βρίσκεται στο Κατούντσι της Βουλγαρίας στα 10km από τα σύνορα Η έδρα μας στην Ελλάδα είναι στην οδό Βενιζέλου 117, Σέρρες.
ΣΕΡΡΕΣ 62125, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 12 ώρες
μηχανή μπετου - μαρμάρου - μωσαϊκου

μηχανή μπετου - μαρμάρου - μωσαϊκου μηχανή μπετου - μαρμ...

€ 900

Εργαλεία & Αξεσουάρ » Εργαλεία χειρός » Διάφορα Εργαλεία Χειρός
Μηχανή τριψίματος – γυαλίσματος μαρμάρου, μωσαϊκού, και μπετού.μονοφασική ‘’Τζανίδη’’ εξ’ ολοκλήρου από μασίφ σίδερο και μαντέμι. Μετάδοση κίνησης με ιμάντα και σιδερένιες τροχαλίες. Είναι ειδικά κατασκευασμένη για σκληρή χρήση, σε δύσκολα δάπεδα,(εκεί που οι επόμενες χρονολογικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. (Μπορεί να προστεθεί έξτρα βάρος τουλάχιστον 45 κιλά) Η μοναδική που δεν έχει ούτε ένα πλαστικό ανταλλακτικό όπως όλες οι άλλες μετέπειτα χρονολογικά, και μπορεί να δουλέψει και με νερό. Επίσης η μόνη που η τροχαλία της βρίσκεται ανάμεσα από τα δυο ρουλεμάν. Δηλαδή δεν αγοράζουμε ανταλλακτικά, αλλά και ούτε χαλάνε. Άριστα πρόσφατα συντηρημένη και συγκεκριμένα: αλλαγή ρουλεμάν, ιμάντες, μικροεπιδιορθώσεις, σπειρώματα, βίδες, γρασάρισμα, μίνιο, βαφή με σφυρήλατο, καλωδιώσεις μοτέρ, αλλαγή πυκνωτές, καινούργιος προφυλακτήρας Περιέχειτον δίσκο για τις τις λειαντικές πέτρες. Αλλαγή ρουλεμαν τροχων. Ένα πανίσχυρο 3,5 KW ειδικό μονοφασικό μοτέρ μεγάλης ιπποδύναμης, με 16Α παροχή από το σπίτι μας. Το συγκεκριμένο εργαλείο δεν χαλάει σχεδόν ποτέ, αν κάποιος την προσέχει, παρά μόνο μια μικρή συντήρηση ανάλογα με την χρήση. Ευκαιρία (σε τέτοια κατάσταση) και γιατί απλούστατα δεν ξανακατασκευάζονται τέτοια εργαλεία πλέον. Για όσους ξέρουν, το αξιόπιστο εργαλείο του απόλυτου επαγγελματία.
ΑΧΑΡΝΕΣ 13679, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 11 μέρες