Καθαρισμός
Επιλεγμένα Κριτήρια
  • Κατηγορία:
 Αποθήκευση αναζήτησης
Ιδιώτης/Έμπορος
Κατάσταση
Κατηγορία
Τιμή

Κατασκευαστής
  • Δεν υπάρχει ο κατασκευαστής που ψάχνεις; άλλαξε την αναζήτηση σου επιλέγοντας διαφορετικά κριτήρια.
Περιοχή

Άνοιγμα
Χρονολογία
Άνοιγμα
Ηλικία Αγγελίας
Άνοιγμα
Τύπος αγγελίας
Άνοιγμα
Ετικέτα
  • Δεν υπάρχει η ετικέτα που ψάχνεις; άλλαξε την αναζήτηση σου επιλέγοντας διαφορετικά κριτήρια.

 Χύμα Μόδα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ SPY HELM ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ SPY HELM ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 30

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Spy HELM/Ken Block σε διάφορα χρώματα. Tο HELM/Ken Block είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Spy, με εξωτερική επίστρωση καθρέπτη (mirror lenses) για να αντανακλούν την ακτινοβολία του ηλίου. Ιδανικά γυαλιά ηλίου για όλο τον χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι. Διαθέτουν πλαίσιο κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό συνθετικό υλικό Grilamid®. Οι φακοί του είναι 6-base polycarbonate ARC® και παρέχουν 100% UV προστασία. Η τιμή τους μόνο 30 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Spy Helm/Ken Block στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του που περιέχει: μαλακή θήκη, πανάκι καθαρισμού, πιστοποιητικά χαρτιά και αυτοκόλλητο. Επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε την Spy σκληρή θήκη γυαλιών από 10 ευρώ τώρα μόνο 5 ευρώ. Η αγορά της είναι προαιρετική. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 4 λεπτά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VON ZIPPER LOMAX ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VON ZIPPER LOMAX ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 40

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Von Zipper Lomax σε διάφορα χρώματα. Η κατασκευή σκελετού γίνεται με την χρήση ανθεκτικού υλικού Acetate® και οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από polycarbonate ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία των ματιών παρέχοντας 100% UV προστασία. Ιδανικά γυαλιά ηλίου για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο. Η τιμή τους μόνο 40 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Von Zipper Lomax στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 4 λεπτά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FOX THE DIRECTOR ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FOX THE DIRECTOR ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 40

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Fox σε διάφορα χρώματα. Η Fox θέλοντας να δημιουργήσει ένα μοντέλο γυαλιών ηλίου που να συνδυάζει άνεση, στυλ και τεχνολογία, σχεδίασε και κατασκεύασε τo μοντέλο The Director. ΣΚΕΛΕΤΟΣ : -Άνεση και απόδοση τριών σημείων που κρατά τους φακούς σε ακριβή οπτική ευθυγράμμιση. -Ανθεκτικότητα και άνεση όλο το 24ωρο λόγω του ελαφρύ σκελετού κατασκευασμένο από το υλικό Acetate®. ΦΑΚΟΙ: -Ειδικοί φακοί με καμπυλότητα βάσης 6 για περιφερειακή όραση χωρίς παραμορφώσεις. -Παρέχουν 100% UV προστασία με το υλικό φακών Plutonite® το οποίο φιλτράρει το 100% των UVA / UVB / UVC. H τιμή τους μόνο 40 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Fox The Director στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 5 λεπτά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DRAGON THE JAM ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DRAGON THE JAM ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 40

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Dragon The Jam σε διάφορα χρώματα. Ο σκελετός τους είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό συνθετικό υλικό Grilamid®, σχεδιασμένος έτσι ώστε να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου την περιοχή των ματιών. Οι φακοί τους με ειδική σχεδίαση καμπυλότητας 6 Base Polycarbonate Lens για περιφερειακή όραση είναι κατασκευασμένοι από Plutonite® ώστε να επιτυγχάνεται άριστη οπτική ευκρίνεια και να παρέχουν 100% UV προστασία. H τιμή τους μόνο 40 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Dragon The Jam στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 5 λεπτά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VON ZIPPER ELMORE ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VON ZIPPER ELMORE ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 40

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Von Zipper Elmore σε διάφορα χρώματα. Η κατασκευή σκελετού γίνεται με την χρήση ανθεκτικού υλικού Acetate® και οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από polycarbonate ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία των ματιών παρέχοντας 100% UV προστασία. Ιδανικά γυαλιά ηλίου για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο. Η τιμή τους μόνο 40 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Von Zipper Elmore στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 5 λεπτά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FOX THE CLARIFY POLARIZED ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FOX THE CLARIFY POLARIZED ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 40

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Fox The Clarify τεχνολογίας Polarized σε διάφορα χρώματα. Η Fox καινοτομεί για ακόμα μια φορά στο χώρο των γυαλιών ηλίου σχεδιάζοντας τo μοντέλο The Clarify. Συνδυάζουν την εργονομική και δυναμική τους σχεδίαση με υψηλού επιπέδου τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ανθεκτικότητα, βέλτιστη άνεση και ειδικής έκδοσης φακών τεχνολογίας Polarized. ΣΚΕΛΕΤΟΣ: -Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από το υλικό Acetate®, για ανθεκτικότητα και βέλτιστη άνεση. -Εργονομική σχεδίαση του σκελετού με καμπυλότητα ώστε να υπερκαλύπτει την περιοχή των ματιών. ΦΑΚΟΙ: -Φακοί τεχνολογίας Polarized ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία των ματιών φιλτράροντας το 100% των UVA /UVB / UVC και επιβλαβούς μπλε φωτός μέχρι 400 nm. -Ειδικοί φακοί καμπυλότητας βάσης 6 για περιφερειακή όραση χωρίς παραμορφώσεις. H τιμή τους μόνο 40 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Fox The Clarify τεχνολογίας Polarized στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 5 λεπτά
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ QUIKSILVER THE FERRIS ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ QUIKSILVER THE FERRIS ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓ...

€ 40

  Μόδα » Ανδρικά Αξεσουάρ » Γυαλιά ηλίου
Πωλούνται καινούργια γυαλιά ηλίου Quiksilver The Ferris σε διάφορα χρώματα. Τα Quiksilver The Ferris είναι γυαλιά ηλίου για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο που συνδυάζουν βέλτιστη άνεση, εξαιρετική ποιότητα όρασης και δυναμικό σχεδιασμό. Η κατασκευή σκελετού γίνεται με το ανθεκτικό υλικό Grilamid® TR90, ενώ οι βραχίονες του συνδέονται με το πλαίσιο με μεταλλικό μεντεσέ για να είναι πιο ανθεκτικά και άνετα. Οι φακοί τους είναι κατασκευασμένοι από polycarbonate, σχεδιασμένοι με καμπυλότητα βάσης 6 για περιφερειακή όραση χωρίς παραμορφώσεις για άριστη οπτική ευκρίνεια και να παρέχουν 100% UV προστασία. H τιμή τους μόνο 40 ευρώ για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Quiksilver The Ferris στο χρώμα που επιθυμείτε στο κουτί του. Για περιοχές εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γυαλιών ηλίου. Δωρεάν αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με γυαλιά ηλίου της Oakley, Spy, Von Zipper, Fox, Dragon και Quiksilver σε προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
ΠΑΛΛΗΝΗ 15351, Τηλ.  Τελευταία Αλλαγή: 6 λεπτά