Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (1 επιλεγμένο)

Φίλτρα

Μάρκα

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

  Ερωτήσεις και απαντήσεις

Από: 2000
Έως: 2000
(7 Ερωτήσεις)
Κώστας | 3 μήνες πριν

Το Mitsubishi charisma δεν θα το συνιστούσα, καταρχήν είναι άσχημο, αφού σας αρέσουν τα σεντάν και η άνεση, θα πρότεινα Lancia lybra μιας που είμαι και εγώ πρόσφατος κάτοχος του 1,8 ,καταρχήν έχει στύλ & φινέτσα, έχει πολλές ανέσεις είναι απολύτως αθόρυβο μοτερικά αλλα και απομονόνει καλά τους έξω ήχους, απο σταθερότητα ανεση σε ανομαλίες πολύ καλό, 15 άρες ζάντες , σύστημα infotainment με οθόνη στάνταρ, διζονικό κλιματισμό ακριβείας. Θας σας προτεινα μοντέλα μέχρι του 2003 γιατί σε αυτά πέφτουν τα πίσω καθίσματα. Προτιμίστε το 1,8 γιατί έχει 131 ίππους με καλή αναλογία βάρους/ίππο , επίσεις για την ακρίβεια είναι 1747 κυβικά και 3500 ευρώ τεκμίριο (οριακά) Εγώ έχω την full extra έκδοση με 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα bose με εργοστασιακό woofer και συντιέρα, ηλεκτρικά ανακλυνούμενους καθρέφτες, προβολέις ομίχλης θερμαινόμενα καθίσματα και ηλιοροφή ηλεκτρική. Να αποφύγετε ταμπλό χρώματος μπεζ γιατί δεν είναι καλής ποιότητας.

(7 Ερωτήσεις)