Φίλτρα (1 επιλεγμένο)

Φίλτρα

Μάρκα

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

  Ερωτήσεις και απαντήσεις

Από: 1991
Έως: 1991
2 Ερωτήσεις
Miltos K.
1553 Εμφανίσεις | 19 ημέρες πριν

Έχω ένα Kadett E του 91 με αριθμό κινητήρα C14NZ,εδώ και 6 μήνες έχει πρόβλημα και στα καλά καθούμενα σβήνει και ενώ ανάβουν τα λαμπάκια και όλα τα ηλεκτρολογικά.Ακούγεται κανονικά η μίζα αλλά το στροφόμετρο δεν κάνει καμία κίνηση και δεν φέρνει ρεύμα στα μπουζί. Αν το αφήσεις λίγο μπορεί να ξαναπάρει σε τυχαίες στιγμές.Το δυναμό είναι ελεγμένο δουλεύει μια χαρά. Έχω αλλάξει γύρο στις 10 ηλεκτρονικές, 3 τρισυμπιτερ τα δύο ημιτασιων διαφορετικών εταιριών, 3 πολλαπλασιαστές,1 αυτόματο στο δυναμο και 2 εγκεφάλους. Κάθε φορά που αλλάζω τρυσιμπιτερ δουλεύει για κάποιες ωρες-μερες και μετά ξεκινάει πάλι τα ίδια. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι έφταιγε ο εγκέφαλος και μας εκαιγε το μάτι του τρυσιμπιτερ αλλά το πρόβλημα ενώ τα έχουμε αλλάξει όλα συνεχίζεται. Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο γίνεται κάποια υπερφόρτωση σταματάει την λειτουργία του το μάτι και το αμάξι δεν παίρνει μπροστά, όταν κρυώσει το μάτι λειτουργεί πάλι μέχρι οι υπερφορτωσεις που κάνει να το κάψουν. Θέλω τι γνώμη σας μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί και μας ταλαιπωρεί τόσο καιρό...

1 απάντηση
2 Ερωτήσεις