Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (2 επιλεγμένα)

Φίλτρα

Ducati
1
Όλα

Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

Ducati - ερωτήσεις και απαντήσεις

Μοτοσυκλέτες
Ducati
Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες
(2 Ερωτήσεις)
argiris a. | 13 ημέρες πριν

Πήρα πριν ένα μήνα τη μηχανή των ονείρων μου xdiavel 1260 του ‘16 πρώην κατοχος 750ss monster 600,monster 620, multi strands 620 μπορώ να σου πω καμμία σχέση με όλα αυτά τα μηχανάκια φοβερή μηχανή ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ οδήγηση κ εντός πόλης το τιμόνι κόψει παρά πολύ για τέτοια μηχανή άνετη θέση οδήγησης ανεκτότατη κ για συνεπιβάτη σίγουρα το δισελο με τη πλατουλα του θα την ΚΑΤ ευχαριστηθείς κανε ένα τεστ ντραιβ πριν την πάρεις λίγο η ανάρτηση δε δρόμο με λακούβες κοπανάει στη μέση σου αλλα όχι κάτι πολύ ιδιαίτερο εάν έχεις και τις τερμινιονι καλύτερα να τους βάλεις σιγαστήρα η να πας με τις εργοστασιακές διότι τερμισκ κράνος δε κολλάει ακούγεται ένα Νταπ Ντούπ μέσα στο κράνος που δε παλεύεται κ λίγο μετά θα χεις πονοκέφαλο εγω δυστυχώς έχω τις τέρμις π όμως κάνουν έναν εκπληκτικό ήχο αλλα θέλουν σιγαστήρα κ έχουν κ 3.500€ εάν πάρεις τη μηχανή με εργοστασιακές κάπου κει θα πρέπει να πληρώσεις για να βάλεις τις τερμις

(2 Ερωτήσεις)