Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (2 επιλεγμένα)

Φίλτρα

Audi
1
Όλα

Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

Audi - ερωτήσεις και απαντήσεις

Αυτοκίνητο
Audi
Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες
(9 Ερωτήσεις)
Leonardo H.
601 Εμφανίσεις | 2 μήνες πριν

Καλησπέρα, το T των σωληνώσεων του ψυγείου, που βρίσκεται πάνω από τη μηχανή στο πίσω μέρος της (δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς, αν μπορεί ας το γράψει κάποιος σε σχόλιο ή αν το βρω εγώ θα το γράψω) μου έχει σκάσει 2 φορές, ψεκάζοντας όλο το παραφλού στο μηχανοστάσιο. Μια φορά έγινε το καλοκαίρι, ενώ πήγαινα ήρεμα μέσα στη πόλη και άλλη μια χθες σε μια ανηφόρα με καλή κλίση. Το άλλαξα τότε και άλλη μια φορά τώρα (για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτη τη φορά). Θερμοκρασίες δεν ανέβαζε, άλλο πρόβλημα δεν έδειχνε να έχει. Ούτε παραγεμισμένο ήταν για να πεις ότι ανέβασε λόγω αυτού την πίεση του νερού. Είναι συχνό στο μοντέλο αυτό, λέτε να έχει κάποιο άλλο θέμα, απλά έτυχε καθώς δεν το λες και καινούριο αυτοκίνητο ή κάτι άλλο? (Να σημειώσω πως όλο το αμάξι είναι μαμά, γιατί έχει πολλούς ποντικούς εδώ μέσα xD)

2 απαντήσεις
MarPaul | 9 μήνες πριν

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκεις. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 27χρονών. -Για οδήγηση οχημάτων κατηγορίας ΑΜ (50cc) υπό την προυπόθεση κατοχής του διπλώματος αυτοκινήτου πάνω από 6 έτη και συμπλήρωσης της ηλικίας των 27 ετών. Δεν απαιτείται καμία αλλαγή ή προσθήκη κωδικού στο δίπλωμα. -Για οδήγηση οχημάτων κατηγορίας Α1 (125cc) υπό την προυπόθεση κατοχής του διπλώματος αυτοκινήτου πάνω από 6 έτη, συμπλήρωσης της ηλικίας των 27 ετών και υποχρεωτικής πρακτικής εκπαίδευσης τουλάχιστον 5 μαθημάτων. Στην συνέχεια πρέπει να γίνει αλλαγή του διπλώματος σας ώστε να προστεθεί ο κωδικός 121. -Για οδήγηση οχημάτων κατηγορίας Α1 (125cc) υπό την προυπόθεση κατοχής του διπλώματος αυτοκινήτου πάνω από 4 έτη, κατοχής του διπλώματος μοτοποδηλάτου ΑΜ (50cc) πάνω από 4 έτη συμπλήρωσης της ηλικίας των 27 ετών. Δεν απαιτείται καμία αλλαγή ή προσθήκη κωδικού στο δίπλωμα

(9 Ερωτήσεις)