Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (2 επιλεγμένα)

Φίλτρα

Kia
1
Όλα

Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

Kia - ερωτήσεις και απαντήσεις

Αυτοκίνητο
Kia
Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες
(5 Ερωτήσεις)
Μανώλης | 7 μήνες πριν

Καλησπέρα. Κατάγομαι και μένω στη Βόρεια Ελλάδα. Το χειμερινό λάστιχο, εκτός από χιόνι και πάγο, χρειάζεται και για τις χαμηλές θερμοκρασίες, 7 βαθμούς και κάτω, εκεί δηλαδή που το καλοκαιρινό σκληραίνει και χάνει την πρόσφυσή του. Φυσικά δεν είναι το ίδιο άνετο στο δρόμο με το καλοκαιρινό, ανεβάζει ελαφρώς την κατανάλωση. Αλλά εδώ μιλάμε για χειμώνα. Το αυτοκίνητο πρέπει πάντα να πατάει καλά στο δρόμο. Και φυσικά δεν το συνιστά κανένας να χρησιμοποιείται το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες της Ελλάδας, ίσα ίσα μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Το 4 εποχών είναι μία καλή ενδιάμεση κατάσταση για έναν μέσο οδηγό. Δεν είναι τέλειο στο δρόμο, τύπου να μπαίνεις στη στροφή με πολλά, αλλά για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Ούτε όμως και για πολλά πολλά στο χιόνι. Σίγουρα πάντως δεν έχει κανένα θέμα σε πασπάλισμα ή 5 (και λίγο παραπάνω) πόντους. Η άποψή μου είναι ότι, το ιδανικό σενάριο είναι κάποιος να έχει 2 ζευγάρια λάστιχα, ένα καλοκαιρινό και ένα χειμερινό. Αν δεν το σηκώνει η τσέπη του ή κάνει "μετρημένη" χρήση του αυτοκινήτου του, θα είναι καλυμμένος με ένα 4 εποχών. Ανάλογα με το τι ζητάτε από το αυτοκίνητό σας, πράξτε. Καλοκαιρινό τους χειμερινούς μήνες ή χειμερινό τους καλοκαιρινούς σίγουρα ΟΧΙ. Προέχει πάντα η ασφάλεια!

(5 Ερωτήσεις)