καλημέρα σας,έχω εένα cross over και διαπίστωσα πως η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με πολύ αέρα, παρουσιάζει αστάθεια στο πίσω μέρος, κοιτούσα από τόν μεσαίο καθρέφτη τα αυτοκίνητα που με ακολουθούσαν και η εικόνα αυτών τρεμόπαιζε, τη μπορώ να βελτιώσω, ευχαριστώ.
Ψάχνω πουλήσω το αμάξι μου, αλλά επειδή εχει μερικές εως αρκετές διακοσμητικές εργασίες που πρέπει να γίνουν και δεν νομίζω ότι αξίζει το κοπο, σκάφτουμε να το πουλήσω για ανταλλακτικά.
Η ερώτηση μου ειναι: Μηχανικά, το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση με 130 000 χμ, για ποσό θα μπορέσω να το πουλήσω για ανταλλακτικά? Θα είναι η ποιο εύκολα/γρήγορα από να το βάλω για κανονική πώληση?
Αναβει το ενα φως μόνο!Τι μπορώ να δω?
Έχω ένα fiat tempra sw 93 και μερικές φορές δεν παίρνει μπροστά ενώ γυρνάει η μίζα. το καλώδιο του πολλαπλασιαστή που πάει στο τρίσιμπιτερ δεν δίνει ρεύμα. Άλλαξα πολλαπλασιαστή άλλαξα εγκέφαλο άλλαξα επαφές διακόπτη και τίποτα. Αν το σπρώξεις όμως παίρνει μπροστά και μετά αν βάλεις μπροστά με την μίζα παίρνει κανονικά . Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ