Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Φίλτρα (2 επιλεγμένα)

Φίλτρα

Αλλο
1
Όλα

Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες

Τι να προσέξεις

  • Δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις ζήτησης οι οποίες θα μπορούσαν να καταχωρηθούν ως αγγελία (πχ. που θα βρω μοτέρ για rav4).
  • Γράφεις αποκλειστικά ερωτήσεις/απαντήσεις για ό,τι σχετίζεται με τη κατηγορία που έχεις επιλέξει.
  • Φροντίζεις οι ερωτήσεις/απαντήσεις σου να είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένες καθώς το car.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις αφαιρέσει.
  • Δεν δημοσιεύεις ποτέ ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.
  • Αποφεύγεις ερωτήσεις/απαντήσεις οι οποίες είναι προσωπικές ή καταφέρονται εναντίον κάποιου άλλου μέλους της κοινότητας.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις ερωτήσεις Εδώ

Αλλο - ερωτήσεις και απαντήσεις

Μοτοσυκλέτα
Αλλο
Μηχανή
Σκελετός
Ασφάλεια
Φρένα
Γενικά θέματα
Σασμάν
Τροχοί
Ηλεκτρολογικά
Αξεσουάρ
Ανταλλακτικά
Σέρβις
Πιστοποιητικά
Άδειες
2 Ερωτήσεις
Leonardo H.
933 Εμφανίσεις | 4 μήνες πριν

Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο φθηνό παπί (μέχρι 125cc στα χαρτιά), για βολτάδικο σε μικρή πόλη. Το budget μου ιδανικά είναι 600-800 ευρώ, αλλά σε περίπτωση που βρεθεί κάτι πραγματικά σε τιμή ευκαιρίας ίσως μπορέσω να δώσω χιλιάρικο.

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώση κάποιου που έχει εμπειρία με παπιά, προς τα που να κατευθυνθώ όσον αφορά αξιόπιστα μοντέλα, κατά προτίμηση με διαθέσιμα και φθηνά ανταλλακτικά στην αγορά.

Από το δικό μου ψάξιμο έχω προσέξει πως παίζουν κυρίως Honda Supra, Modenas Dynamic, Daytona DY και κάτι κινέζικα (στα τελευταία δεν πιστεύω αξίζει να δώσω λεφτά). Επίσης έχω βάλει στο μάτι τα Yamaha Crypton R, όμως δυσκολεύομαι να βρω κάτι κάτω από χίλια ευρω.

Να σημειώσω πως είμαι διατεθειμένος μελλοντικά να ρίξω άλλα τόσα χρήματα στο παπί (εμφανισιακές και μοτερικές αναβαθμίσεις), απλά θέλω αμέσως με την αγορά να έχω μηχανάκι έτοιμο για χρήση χωρίς ανάγκη επισκευών για τους επόμενους μήνες.

Πείτε μου αν σκέφτομαι λανθασμένα, όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα. Η ερώτηση γίνεται καθαρά για να δω πως σκέφτονται και οι υπόλοιποι.

6 απαντήσεις
Leonardo H. | 4 μήνες πριν

Ευχαριστώ φίλε

2 Ερωτήσεις