Καινούργιο, διαμέρισμα 2ου ορόφου, νοτιοδυτικό και φωτεινό, μόλις 185.000€, με ενεργειακή κλάση Α, θέση parking στην πυλωτή και αποθήκη! Μια εξαιρετική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση, σε σύγχρονη οικοδομή υπό κατασκευή στον Άγιο Γεώργιο Λάρισας, με ολοκλήρωση το 2028.
Το διαμέρισμα είναι συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ., βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει έναν λειτουργικά διαμορφωμένο και ιδιαίτερα άνετο χώρο με μεγάλη τραπεζαρία και σαλόνι, μεγάλη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master bedroom, και δύο μπάνια. Παράλληλα, διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι στο σαλόνι και στο master bedroom, προσφέροντας άνετους εξωτερικούς χώρους και ευχάριστη αίσθηση στους χώρους.
Η οικοδομή κατασκευάζεται με σύγχρονες προδιαγραφές, με ενεργειακή κλάση Α και ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονη λύση θέρμανσης και ενεργειακή αποδοτικότητα. Παράλληλα προβλέπονται προεγκατάσταση κλιματισμού, θυροτηλεόραση και πλήρως μονωμένες σωληνώσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Το ακίνητο διαθέτει θέση στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη στο υπόγειο, ενώ η οικοδομή διαθέτει ασανσέρ με αυτόματες πόρτες και πρόσβαση ΑμεΑ. Βρίσκεται σε σημείο με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία και συγκοινωνίες, συνδυάζοντας την ήσυχη οικιστική περιοχή με την άμεση εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών.