Προνομιακό Αμφιθεατρικό Οικόπεδο 375 τ.μ. στην Καλλίφυτο Δράμας – Ιδανικό για Μονοκατοικία
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 375 τ.μ. σε εξαιρετικό σημείο εντός του οικισμού της Καλλιφύτου Δράμας.
Το ακίνητο διαθέτει ιδανικές αναλογίες με πρόσοψη 12 μέτρων και βάθος 31 μέτρων, ενώ συνορεύει νότια με δημοτική οδό, εξασφαλίζοντας άριστο προσανατολισμό και φυσικό φωτισμό. Είναι επικλινές, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για αμφιθεατρική δόμηση (π.χ. δημιουργία μονοκατοικίας με υπόγειο ή ημιυπόγειο).
Προσφέρει κορυφαίο συντελεστή κάλυψης 70% (0,70), συντελεστή δόμησης 0,80 (υπόλοιπο δόμησης ~300 τ.μ.) και μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος ανέγερσης 7,5 μέτρα, αποτελώντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και οικονομική πρόταση για τη δημιουργία της μόνιμης κατοικίας σας.
Τοποθεσία & Θέα
Το οικόπεδο βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του χωριού, πολύ κοντά στην Κεντρική Πλατεία, την Άνω Πλατεία και τον χώρο εκδηλώσεων «ΡΕΜΑ».
Απέχει μόλις 8 λεπτά (6-7 χλμ) από το κέντρο της Δράμας και βρίσκεται δίπλα στο Πανόραμα, προσφέροντας μαγευτική, ανεμπόδιστη θέα στον κάμπο, τον Κορύλοβο και το Φαλακρό Όρος.
Απέχει μόλις 15 μέτρα από ασφαλτοστρωμένη οδό μέσω χωμάτινης πρόσβασης, συνδυάζοντας την απόλυτη ησυχία και την ιδιωτικότητα με την άμεση εγγύτητα στην πόλη.
Κωδικός ακινήτου: ASL04878