Γκαρσονιέρα 46τ.μ. στην Αγία Σοφία – Ανακαινισμένη, πλήρως εξοπλισμένη
Στην καρδιά της πόλης, σε προνομιακή τοποθεσία επί της Αγίας Σοφίας, σας παρουσιάζουμε μια γκαρσονιέρα 46τ.μ. που ξεχωρίζει για την ποιότητα της ανακαίνισής της και τη λειτουργικότητα του χώρου.
Το ακίνητο βρίσκεται σε υπερυψωμένο πρώτο όροφο, προσφέροντας την αίσθηση δευτέρου, σε πολυκατοικία με ανελκυστήρα. Μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό μετρό Αγίας Σοφίας, συνδυάζει άριστη πρόσβαση με ήσυχη καθημερινότητα.
Ανακαινίστηκε πρόσφατα εκ βάθρων, με προσεγμένες λεπτομέρειες σε κάθε χώρο — σύγχρονη κουζίνα με ξύλινους πάγκους και ολοκληρωμένη ηλεκτρική κουζίνα, κομψό μπάνιο με καμπίνα ντους και φωτισμό που δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα, άνετο υπνοδωμάτιο με στιλάτη διακόσμηση και φωτεινό καθιστικό με ανοιχτό μπαλκόνι.
Διαθέτει φυσικό αέριο και παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, έτοιμο για άμεση κατοίκηση.
Ιδιαίτερο πλεονέκτημα αποτελεί η θέα του μπαλκονιού σε πρασιά, χαρίζοντας μια ευχάριστη, ήσυχη αίσθηση πρασίνου — σπάνια πολυτέλεια για ακίνητο στο κέντρο της πόλης.
Αυτή τη στιγμή το ακίνητο είναι μισθωμένο, αποφέροντας σταθερό εισόδημα, και θα παραδοθεί ελεύθερο από 1 Νοεμβρίου 2026. Ιδανική επιλογή τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση.
ΛΙΘΟΣ REAL ESTATE
email: info@lithosrealestate.gr
Μητροπόλεως 102
(+30)6945489874 (+30) 2313057585
Όλες οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Α.Σ.Θ.).
Για την υπόδειξη ακινήτων είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση με την επίδειξη αποδεικτικού ΑΦΜ ή αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.