Κωδικός ακινήτου: 1-955 - Πάτρα Ανθούπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 72.00 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1978 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2025. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη 6 τ.μ., σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα - Τιμή: 115.000 € Κωδικός ακινήτου: 1-955 - Στην καρδιά της Ανθούπολης στην Πάτρα, πωλείται ένα υπέροχο, ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 72 τ.μ. Το διαμέρισμα αυτό περιλαμβάνει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο, προσφέροντας μια ιδανική λύση για οικογένειες ή για εκείνους που αναζητούν άνεση και ποιότητα ζωής.
Κατασκευασμένο το 1978 και ανακαινισμένο το 2025, το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή κλάση Β, εξασφαλίζοντας οικονομία και άνεση. Η κεντρική θέρμανση με πετρέλαιοους χειμερινούς μήνες, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια παρέχουν ηχομόνωση και θερμομόνωση.Διαθέτει καινούργιο ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής λειτουργίας (ηλιακή ενέργεια, ηλεκτρικός θερμοσίφωνας και σύνδεση με λέβητα).
Οι εσωτερικοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με πατώματα από πλακάκι σε όψη ξύλου και περιλαμβάνουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Η θωρακισμένη πόρτα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα και αποθήκη 6 τ.μ., ενώ οι σίτες εξασφαλίζουν άνετη διαβίωση σε όλες τις εποχές. Η θέα σε ανοιχτό ορίζοντα προσφέρει αίσθηση ελευθερίας, με την ανοιχτωσιά να ενισχύει τη συνολική ατμόσφαιρα του χώρου.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, καθώς απέχει μόλις 800 μέτρα από τη θάλασσα και 1500 μέτρα από την πόλη, συνδυάζοντας την ηρεμία της γειτονιάς με την άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις.
Η τιμή πώλησης ανέρχεται σε 115.000 €, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν όμορφο χώρο στη Πάτρα.