Στο Άργος και μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης, διατίθεται προς πώληση ημιτελές διαμέρισμα δευτέρου ορόφου συνολικής επιφάνειας 136 τ.μ.
Το διαμέρισμα διαθέτει λειτουργική και άνετη διαρρύθμιση, αποτελούμενη από ευρύχωρο σαλόνι, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και μπαλκόνια σε όλους τους χώρους, τα οποία εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φως και ευχάριστη αίσθηση άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 1982 και αποτελείται συνολικά από πέντε διαμερίσματα, προσφέροντας ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον διαμονής. Επιπλέον, το ακίνητο απολαμβάνει όμορφη και ανοιχτή θέα προς το κάστρο του Άργους, στοιχείο που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητα και την αξία του.
Skouras Real Estate
#1 Ελληνική Μεσιτική Εταιρεία στην Πελοπόννησο
6 Γραφεία: Ναύπλιο | Καλαμάτα | Κόρινθος | Πορτοχέλι | Πάτρα | Γιάλοβα
3000+ Ακίνητα | 18+ Έτη Εμπειρίας | Υποστήριξη σε 5 Γλώσσες
🥇 Marketing & Website - European Property Awards 2020
🥇 Τεχνικές Marketing & Ανάπτυξη - ΕΠΠΑ 2022 & 2024
Τηλεφωνικό Κέντρο: 27520-29529
Κινητό: 6987504040
Email: alex@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Τζεηρανίδης
🔎 Περισσότερα από 3.000 ακίνητα διαθέσιμα στο: www.skourasrealestate.gr
📌 Σημείωση:
Οι πληροφορίες των ακινήτων βασίζονται σε στοιχεία που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η Skouras Real Estate δε φέρει ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες στους χάρτες είναι κατά προσέγγιση.