Δύο Οικόπεδα προς πώληση σε ήσυχη περιοχή της Ορμήδειας, στην περιοχή Δεκέλειας.
Συνδέεται με εμπορικό οικόπεδο, προσφέροντας εξαιρετικές προοπτικές για επιχειρηματική ή επενδυτική αξιοποίηση. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά σε κύριους δρόμους, με εύκολη πρόσβαση προς τη Λάρνακα, την Αγία Νάπα και το Παραλίμνι.
Βρίσκεται σε μια αναπτυσσόμενη γειτονιά που συνδυάζει κατοικίες και εμπορικά ακίνητα, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες για την ανέγερση γραφείων, καταστημάτων ή κτηρίου μικτής χρήσης. Το οικόπεδο είναι επίπεδο και έτοιμο για ανάπτυξη, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν καταστήματα, σχολεία και εστιατόρια.
Η περιοχή είναι ήσυχη και συνεχώς αναπτυσσόμενη, περιτριγυρισμένη από οικογενειακές κατοικίες και σύγχρονες βίλες. Το επίπεδο έδαφος και η εύκολη πρόσβαση καθιστούν το οικόπεδο ιδανικό για την ανέγερση κατοικίας προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας.
Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη Λάρνακα, την Αγία Νάπα και το Παραλίμνι, ενώ οι όμορφες παραλίες της Δεκέλειας βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά μακριά. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν καταστήματα, σχολείο, νηπιαγωγείο και τοπικά εστιατόρια.
Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήσυχη τοποθεσία κοντά στη θάλασσα, για οικογένειες που επιθυμούν να χτίσουν το δικό τους σπίτι στην Κύπρο ή για επενδυτές που ενδιαφέρονται για ευκαιρίες ενοικίασης διακοπών.