Πωλείται Οικόπεδο 235 τ.μ. περίπου, στην Αλεξανδρούπολη – Ιδανική Επιλογή για Κατασκευή Κατοικίας
Στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης, διατίθεται προς πώληση οικόπεδο συνολικής έκτασης περίπου 235 τ.μ. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία στην πόλη. Η θέση του οικοπέδου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικά σημεία της Αλεξανδρούπολης, όπως εμπορικά καταστήματα, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας το ιδανικό για την κατασκευή μόνιμης κατοικίας ή για επενδυτική χρήση.
Με την κατάλληλη σχεδίαση, το οικόπεδο μπορεί να φιλοξενήσει μια σύγχρονη κατοικία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικογένειας, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Η περιοχή γύρω από το ακίνητο είναι αναπτυσσόμενη, εξασφαλίζοντας σταθερή αύξηση της αξίας της επένδυσης με την πάροδο του χρόνου.
Κωδικός Ακινήτου: 9291
Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, καλέστε στα τηλέφωνα 6936806114, 6932382861 ή στο σταθερό γραφείου μας 25510 33817.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate Akinita Ouzounidis δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες σε όσους θέλουν να αγοράσουν, πουλήσουν ή νοικιάσουν ακίνητα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στην τοπική αγορά ακινήτων. Αν αναζητάτε αξιόπιστους μεσίτες στην Αλεξανδρούπολη, είμαστε εδώ για εσάς!