Μεγαλύτερες Εικόνες Παρόμοιες αγγελίες Εκτύπωση Παρατήρηση Περισσότερα από αυτόν τον έμπορο

Νούμερο αγγελίας: 9581676, Τηλέφωνο: 2105561166

Τιμή: € 146
Κατάσταση: Καινούριο
Κατηγορία:
 • Φίλτρα Αέρα
Τύπος προσφοράς: Πωλείται
Κατασκευαστής: MWR
Μάρκες / Μοντέλα:
 • Ducati Multistrada 1200
 • Ducati Multistrada 1100
 • Ducati Multistrada 1000
 • Εργοστασιακός κωδικός: MC-020-04-HE
  Τελευταία αλλαγή: 2 μήνες και πάνω
  Εμφανίσεις αγγελίας: 70
  Σύνδεσμος:
  Τηλέφωνο: 2105561166

  Περιγραφή

  Η συγκεκριμένη έκδοση φίλτρου τύπου High Efficient αφορά όλες τις εκδόσεις των αερόψυκτων μοντέλων Multistrada και συγκεκριμένα:

  MTS 620
  MTS 1000
  MTS 1100


  Ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα των κινητήρων διατάξης V, L90 σύμφωνα με τη Ducati, είναι ο πολύ περιορισμένος χώρος της εισαγωγής, του συστήματος τροφοδοσίας και του φιλτροκουτιού.
  Αποτέλεσμα η αδυναμία πλήρωσης συνολικά του κινητήρα και η διαφορά εισερχόμενου αέρα του εμπρός σε σχέση με τον πίσω κύλινδρο.

  To φίλτρο της MWR στην έκδοση HE με τη πατενταρισμένη κατασκευή του βελτιώνει σημαντικά τις δυνατότητες του κινητήρα να πληρώσει με ίση ποσότητα αέρα τόσο το μπροστά, όσο και πίσω κύλινδρο με αποτέλεσμα σημαντική αύξηση της απόδοσης της ροπής και της απόκρισης.

  Στη συγκεκριμένη έκδοση όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το φίλτρο έρχεται με κίτ που καταργεί το πάνω μέρος του φιλτροκουτιού με άκρος ευεργετικά αποτελέσματα σε όλο το φάσμα απόδοσης της μοτοσυκλέτας.

  Όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για τη μετατροπή περιλαμβάνονται στο κίτ του φίλτρου. Μόνη μετατροπή που απαιτείται είναι η αφαίρεση του σωλήνα αναθυμιάσεων του κινητήρα που καταλήγει στο πάνω μέρος του φίλτροκουτιού που είτε μπορεί να μπεί στο κάτω μέρος είτε να εγκατασταθεί ένα μικρό φίλτρο αναθυμιάσεων που υπάρχουν στο εμπόριο.

  Λόγο της αυξημένης ποσότητας αέρα που προσφέρει το συγκεκριμένο φίλτρο απαιτείται η επαναχαρτογράφιση του εγκεφάλου ή η κατασκευή προγράμματος με piggy back εγκέφαλο όπως είναι το power commander.


  Τα φίλτρα :

  1. MWR φίλτρο “Performance”
  Προσφέρει βελτιωμένη ροή αέρα χωρίς κανένα συμβιβασμό στη προστασία του κινητήρα. Παράλληλα εύκολη τοποθέτηση και κορυφαία εφαρμογή.
  Συντήρηση του φίλτρου αέρα ανα χρόνο ή ανα 5000χλμ με τα κίτ συντήρησης της MWR.

  2. MWR φίλτρο “High Efficient” (ή φίλτρο “HE” )
  Επαναστατικής σχεδίασης φίλτρο αέρα, πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας για μοτοσυκλέτες χρήσης δρόμου και πίστας.
  Σχεδιασμένο ώστε να εξισορροπεί τη ροή του αέρα στο κάθε κύλινδρο πετυχαίνοντας με την ανάλογη χαρτογράφιση σημαντική αύξησης απόδοσης και ροπής.
  Αυτού του τύπου τη τεχνολογία ήδη τη χρησιμοποιούν στη πλειοψηφία τους οι περισσότερες μοτοσυκλέτες των κατηγοριών του Motogp, moto2, wsbk & wss ανεξάρτητα απο το κατασκευαστή που προβάλουν.
  Συστήνεται επαναχαρτογράφιση της τροφοδοσίας της μοτοσικλέτας.
  Συντήρηση του φίλτρου αέρα ανα χρόνο ή ανα 5000χλμ με τα κίτ συντήρησης της MWR

  3. MWR φίλτρο “Racing”
  Σχεδιασμένο με δεδομένα προερχόμενα απο τηλεμετρικά στοιχεία αγωνιστικών ομάδων συνεργαζόμενων με την MWR.
  Προσφέρουν την απόλυτη απόδοση διατηρώντας τα πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας του κινητήρα, απλά απαιτούν πιο συχνή συντήρηση. Όπως και στη περίπτωση των φίλτρων “HE” απ’ όπου και βασίζονται και σε αντίθεση με τα φίλτρα όλων των ανταγωνιστών το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η βέλτιστη και ισομερή ποσότητα αέρα σε κάθε έναν απο του κυλίνδρους του κινητήρα προσφέροντας κορυφαία νούμερα απόδοσης.

  4. MWR φίλτρο WSBK. Το απότυτα αγωνιστικό φίλτρο αέρα της εταιρείας!
  H MWR σε συνεργασία με τις εταιρείες Kawasaki (KHI), BMW, MV Agusta και τις ομάδες του MotoGP, έχει αναπτύξει ένα νέο, αποκλειστικά προσαρμοσμένο φίλτρο αέρα που αυξάνει εντυπωσιακά την επιφάνεια του φίλτρου. Το σχήμα του φίλτρου είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο φιλτροκούτι, ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο μέσα σε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατασκευάζονται για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. Το φίλτρο WSBK αυξάνει την επιφάνεια του φίλτρου από 50-100% ανάλογα με το μοντέλο της μοτοσυκλέτας. Όλα τα φίλτρα WSBK είναι κατασκευασμένα και συναρμολογημένα στο χέρι, από δυο διαφορετικά αφρώδη υλικά.
  Είναι απαραίτητη η επαναχαρτογράφηση της τροφοδοσίας της μοτοσυκλέτας. Λιγότερα

  Περισσότερα

  Ετικέτες

  air filter mwr φιλτρο αερα

  Έμπορος

  Έμπορος ZenOne Racing
  Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλίμου 76
  Πόλη: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 16452
  Τηλ. 1: 2105561166
  Κινητό: 6906565455
  Email: [email protected]
  Σελίδα εμπόρου: https://zenone.car.gr/
  Έμπορος στο Car.gr από: 24-06-2010
  Ιστοσελίδα: http://www.zen1one.com
  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 19:00 Σάββατο 10:00 εως 15:00

  Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με προϊόντα μας, ή συμβουλή για τη μοτοσυκλέτα σας είμαστε στη διάθεσή σας. 
            
              Λιγότερα
            
          

  Περισσότερα

  Επικοινωνία