Μεγαλύτερες Εικόνες Παρόμοιες αγγελίες Εκτύπωση Παρατήρηση Περισσότερα από αυτόν τον έμπορο

Νούμερο αγγελίας: 9549489, Τηλέφωνο: 2105561166

Τιμή: € 122
Κατάσταση: Καινούριο
Κατηγορία:
 • Φίλτρα Αέρα
Τύπος προσφοράς: Πωλείται
Κατασκευαστής: MWR
Μάρκες / Μοντέλα:
 • Aprilia RSV 4R 2004 - 2009
 • Aprilia RSV 4 Factory 2004 - 2009
 • Εργοστασιακός κωδικός: MC-010-09-R
  Τελευταία αλλαγή: 2 μήνες και πάνω
  Εμφανίσεις αγγελίας: 20
  Σύνδεσμος:
  Τηλέφωνο: 2105561166

  Περιγραφή

  Απο τη πρώτη μέρα που η MWR ξεκίνησε να κατασκευάσει φίλτρα αέρα πρίν είκοσι χρόνια, δύο ήταν οι κύριοι στόχοι της: H βελτίωση της απόδοσης σε όλο το φάσμα των στροφών και η μέγιστη προστασία του κινητήρα.
  Μέσα σ’αυτά τα χρόνια η εταιρία συνεργάστηκε με οδηγούς, παγκόσμιους πρωταθλητές και εργοστασιακές ομάδες ώστε να κερδίσει εμπειρία στις πιο απαιτητικές συνθήκες και να προσφέρει τελικά τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά φίλρα αέρος.

  Η MWR προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο φίλτρο αέρα για κάθε χρήστη παράγει τρείς διαφορετικούς τύπους φίλτρων, με διαφορετικές ιδιότητες το καθ’ένα απ’αυτά.
  Όλοι οι τύποι φίλτρων βασίζονται στο ειδικής κατασκευής αφρώδες πυρίμαχο υλικό (FR Foam) που συνδυάζεται με αντίστοιχα κορυφαίας ποιότητας υλικά όπως το αλουμίνιο και το ανοξείδωτο ατσάλι. Τη προστασία του κινητήρα την αναλαμβάνει το ειδικής βιοδιασπόμενης κατασκευής λάδι, πυρίμαχο και αυτό, ενώ παράλληλα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

  Τα φίλτρα :

  1. MWR φίλτρο “Performance”
  Προσφέρει βελτιωμένη ροή αέρα χωρίς κανένα συμβιβασμό στη προστασία του κινητήρα. Παράλληλα εύκολη τοποθέτηση και κορυφαία εφαρμογή.
  Συντήρηση του φίλτρου αέρα ανα χρόνο ή ανα 5000χλμ με τα κίτ συντήρησης της MWR.

  2. MWR φίλτρο “High Efficient” (ή φίλτρο “HE” )
  Επαναστατικής σχεδίασης φίλτρο αέρα, πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας για μοτοσυκλέτες χρήσης δρόμου και πίστας.
  Σχεδιασμένο ώστε να εξισορροπεί τη ροή του αέρα στο κάθε κύλινδρο πετυχαίνοντας με την ανάλογη χαρτογράφιση σημαντική αύξησης απόδοσης και ροπής.
  Αυτού του τύπου τη τεχνολογία ήδη τη χρησιμοποιούν στη πλειοψηφία τους οι περισσότερες μοτοσυκλέτες των κατηγοριών του Motogp, moto2, wsbk & wss ανεξάρτητα απο το κατασκευαστή που προβάλουν.
  Συστήνεται επαναχαρτογράφιση της τροφοδοσίας της μοτοσικλέτας.
  Συντήρηση του φίλτρου αέρα ανα χρόνο ή ανα 5000χλμ με τα κίτ συντήρησης της MWR

  3. MWR φίλτρο “Racing”
  Σχεδιασμένο με δεδομένα προερχόμενα απο τηλεμετρικά στοιχεία αγωνιστικών ομάδων συνεργαζόμενων με την MWR.
  Προσφέρουν την απόλυτη απόδοση διατηρώντας τα πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας του κινητήρα, απλά απαιτούν πιο συχνή συντήρηση. Όπως και στη περίπτωση των φίλτρων “HE” απ’ όπου και βασίζονται και σε αντίθεση με τα φίλτρα όλων των ανταγωνιστών το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η βέλτιστη και ισομερή ποσότητα αέρα σε κάθε έναν απο του κυλίνδρους του κινητήρα προσφέροντας κορυφαία νούμερα απόδοσης.

  4. MWR φίλτρο WSBK. Το απότυτα αγωνιστικό φίλτρο αέρα της εταιρείας!
  H MWR σε συνεργασία με τις εταιρείες Kawasaki (KHI), BMW, MV Agusta και τις ομάδες του MotoGP, έχει αναπτύξει ένα νέο, αποκλειστικά προσαρμοσμένο φίλτρο αέρα που αυξάνει εντυπωσιακά την επιφάνεια του φίλτρου. Το σχήμα του φίλτρου είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο φιλτροκούτι, ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο μέσα σε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατασκευάζονται για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. Το φίλτρο WSBK αυξάνει την επιφάνεια του φίλτρου από 50-100% ανάλογα με το μοντέλο της μοτοσυκλέτας. Όλα τα φίλτρα WSBK είναι κατασκευασμένα και συναρμολογημένα στο χέρι, από δυο διαφορετικά αφρώδη υλικά.
  Είναι απαραίτητη η επαναχαρτογράφηση της τροφοδοσίας της μοτοσυκλέτας. Λιγότερα

  Περισσότερα

  Ετικέτες

  air filter mwr φιλτρο αερα

  Έμπορος

  Έμπορος ZenOne Racing
  Διεύθυνση: Αθανασίου και Αναστασίου Μουρίκη 50
  Πόλη: ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 19200
  Τηλ. 1: 2105561166
  Κινητό: 6906565455
  Email: [email protected]
  Σελίδα εμπόρου: https://zenone.car.gr/
  Έμπορος στο Car.gr από: 24-06-2010
  Ιστοσελίδα: http://www.zen1one.com

  Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με προϊόντα μας, ή συμβουλή για τη μοτοσυκλέτα σας είμαστε στη διάθεσή σας. 
            
              Λιγότερα
            
          

  Περισσότερα

  Επικοινωνία