ΑΝΤΛΙA ΜΠΕΚ ΤΟΥΡΜΠΙΝA TURBO ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ *VOLVO-TOYOTA -SUZUKI-RENAULT-PEUGEOT-OPEL-FORD-FIAT-NISSAN-CITROEN-MITSUBISHI*ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!*ECO DIESEL*!!! Παλιά Σχεδίαση

Στοιχεία Αγγελίας

Τιμή: € 40,57
Κατάσταση: Καινούριο
Τύπος αγγελίας: Πωλείται
Κατηγορία:
 • Μπέκ Πετραλαίου
 • Αντλίες Πετρελαίου
 • Turbo/Τουρμπίνες
Κατασκευαστής: ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μάρκες / Μοντέλα:
 • Mitsubishi L200 2000 - 2018
 • Mitsubishi Asx 2000 - 2018
 • Mitsubishi Pajero 2000 - 2018
 • Τελευταία αλλαγή: 7 μέρες
  Σύνδεσμος:
  Τηλέφωνο: 2331067757

  Περιγραφή

  Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ!!
  H ECO DIESEL δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για πετρελαιοκίνητα οχήματα, εισάγοντας και διαθέτοντας στην εγχώρια αγορά, Ελλάδα και Κύπρο, μπεκ πετρελαίου, αντλίες πετρελαίου και τουρμπίνες για οχήματα βενζίνης και πετρελαίου από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της Ευρώπης.

  Είμαστε η μοναδική εξειδικευμένη εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο στα συστήματα ψεκασμού πετρελαίου τόσο ως φυσική παρουσία, με το κατάστημά μας στην είσοδο της πόλης της Βέροιας από Εγνατία, όσο και ως ηλεκτρονικό κατάστημα, με την μεγαλύτερη ενημερωμενη Πανευρωπαϊκή πλατφόρμα. www.ecodiesel.gr.

  Χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας και την άνω των 30 ετών εξειδίκευση στα συστήματα άμεσου ψεκασμού, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε, καλύτερα απ' τον καθένα, κάθε απαίτηση σε αυτό τον τομέα, είτε, κυρίως, από το μεγάλο στοκ που διαθέτουμε, είτε κατόπιν παραγγελίας σε περίπτωση εξαντλήσεως αποθέματος.

  Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένα εξαρτήματα αυτόματης μετάδοσης κίνησης, ηλεκτρικά συστήματα διεύθυνσης και περιφερειακά ανταλλακτικά εισαγωγής καυσίμου και αέρα για αυτοκίνητα πετρελαίου και βενζίνης μας ώθησε να προσθέσουμε και αυτά τα προϊόντα στη γκάμα μας.

  Αγοράστε απευθείας από τον ειδικό έγχυσης diesel αξιόπιστα, ποιοτικά προϊόντα και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, πάντα με την εγγύηση ECO DIESEL.

  Η αξιόπιστη λύση στην πετρελαιοκίνηση για Ελλάδα και Κύπρο Cyprus.
  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας δώστε μας όσο περισσότερα στοιχεία μπορείτε για το όχημα, κατά σειρά προτίμησης:

  1) κωδικό ανταλλακτικού,
  2) μάρκα - μοντέλο
  3) αριθμό κινητήρα από την άδεια κυκλοφορίας,
  4) αριθμό πλαισίου (ή σασί).

  ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ
  Ο μέσος όρος κύκλου ζωής των μπεκ είναι 100.000 - 150.000 χλμ. και πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής είναι η ποιότητα καυσίμου, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει βλάβη στα περιφερειακά συστήματα/εξαρτήματα και ο κινητήρας είναι σε καλή κατάσταση. Πέραν αυτών των χιλιομέτρων τα μπεκ δεν είναι λειτουργικά στο 100% με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, τη μειωμένη απόδοση του κινητήρα και πιθανό κροτάλισμα, δυσκολία κατά την εκκίνηση και μη ομοιόμορφο ψεκασμό στους κυλίνδρους με κίνδυνο ακόμα και να τρυπήσει πιστόνι.
  Όταν ένα μπεκ διαπιστωθεί ότι έχει πρόβλημα και τα χιλιόμετρα είναι άνω των 80.000 το σωστό είναι να αντικατασταθούν και τα 4 μπεκ με καινούρια ή ανακατασκευής, για να μην υπάρχει ανομοιομορφία στον ψεκασμό. Το σίγουρο είναι ότι αν αντικατασταθούν 1 ή 2 μπεκ σε αυτά τα χιλιόμετρα πολύ σύντομα θα κληθείτε να αντικαταστήσετε και τα υπόλοιπα σπαταλώντας επιπλέον χρόνο και τεχνικό κόστος.

  ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ πίεσης Commonrail (τρόμπα πετρελαίου ή πόμπα πετρελαίου)
  Ο μέσος όρος ζωής μιας αντλίας είναι 150.000 - 200.000 χιλιόμετρα. Από εκεί και πέρα, η αντλία μπορεί να είναι λειτουργική, αλλά το σύνηθες φαινόμενο σε ορισμένους τύπους αντλιών είναι να παράγει ρινίσματα μετάλλου και να τα τροφοδοτεί μαζί με το καύσιμο στα μπεκ και σε άλλους τύπους αντλιών να παράγει μειωμένη απόδοση με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του κινητήρα. Αυτό οφείλεται σε φθορά που προκαλείται στα κινητά μέρη στο εσωτερικό της αντλίας από την δράση του πετρελαίου, οπότε τροφοδοτεί στα μπεκ ρινίσματα μετάλλου μαζί με το καύσιμο, πράγμα που θα οδηγήσει σε βλάβη τους σε πολύ σύντομο διάστημα.
  Για το λόγο αυτό, συνιστούμε προληπτική αντικατάσταση της αντλίας στα 200.000 χιλιόμετρα λειτουργίας.

  ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΉΡΑ!
  Η ποιότητα του καυσίμου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του κινητήρα, αφού ειδικά στους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας common rail (δηλαδή με σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης) η χρήση πετρελαίου κακής ποιότητας, αυξημένης περιεκτικότητας σε βιοντίζελ, πετρελαίου θέρμανσης ή ακόμη και μείγμα πετρελαίου κίνησης με θέρμανσης βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα είναι δεδομένο ότι θα “πλήξει” κάποια στιγμή, διάφορα εξαρτήματα.
  Το σημαντικότερο πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως στα μπεκ και την αντλία υψηλής πίεσης (τρόμπα), καθώς εξαιτίας της μειωμένης λιπαντικής ικανότητας του πετρελαίου, αρχίζουν να καταστρέφονται σταδιακά. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, μιλάμε για μια σημαντική ζημία και για την τσέπη σας, καθώς το κόστος είναι σημαντικό για την αντικατάσταση αντλίας και μπεκ.

  DPF (φίλτρο μικροσωματιδίων).
  Επιπλέον, μεγάλη επιβάρυνση παρατηρείται συχνά και στο φίλτρο παρακράτησης σωματιδίων (DPF) το οποίο και φράζει πολύ πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί συνεχείς και πιο τακτικές αναγεννήσεις, κάτι που με τη σειρά του επιφέρει μόνιμη ζημιά και αχρήστευσή του σε ότι αφορά τις καθαριστικές του ιδιότητες. Επίσης, η αύξηση της θερμοκρασίας στον θάλαμο καύσης, λόγω των συνεχών αναγεννήσεων, τις περισσότερες φορές οδηγεί σε καταστροφή ακόμα και καινούριων μπεκ που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα: τα ακροφύσια των μπεκ διαστέλλονται με αποτέλεσμα να ψεκάζουν υπερβολική ποσότητα καυσίμου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε τρύπημα πιστονιού.
  Τα κατάλοιπα, όμως, επιβαρύνουν σημαντικά και την εισαγωγή του κινητήρα μέσω του συστήματος επανακυκλοφορίας των καυσαερίων (EGR), ενώ από τη στιγμή που κάποιο ποσοστό καυσίμου περνάει στα λάδια του κινητήρα κατά την αναγέννηση του DPF επιβαρύνεται σημαντικά η λίπανση του κινητήρα – τουρμπίνας, με άμεσες συνέπειες στον κύκλο ζωής των εξαρτημάτων.

  TURBO (ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ)
  Βλάβες, αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης
  Οι βλάβες που μπορούν να παρουσιαστούν στο turbo προέρχονται κατά κύριο λόγο από την κακή συντήρηση και λειτουργία του και αυτά είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουμε.
  Μια βλάβη στο τούρμπο εντοπίζεται κυρίως ακουστικά, καθώς το "μούγκρισμα" της μηχανής αλλάζει. Ένας ήχος διαφορετικός
  απ' αυτόν που έχει συνηθίσει το αυτί μας, πρέπει να μας ανησυχήσει. Οι πιθανές βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν είναι:

  1. Φραγμένα συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής, δηλαδή μειωμένη ή φραγμένη διατομή των σωληνώσεων από ακαθαρσίες.

  2. Ο συμπιεστής δεν λειτουργεί. Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται λεπτομερής έλεγχος για να αντιμετωπιστεί η αιτία. Ελέγχουμε τους κυλίνδρους και τα συστήματα εισαγωγής & εξαγωγής για τυχόν σκουπίδια.

  3. Κατεστραμμένη τουρμπίνα. Η βλάβη αυτή προκαλείται από σκουπιδάκια που προέρχονται από τους κυλίνδρους ή την εξαγωγή. Ελέγχουμε ολόκληρο το σύστημα και καθαρίζουμε την εξάτμιση.

  4. Φθορά των κουζινέτων τουρμπίνας. Είναι μια σοβαρή βλάβη, η οποία εντοπίζεται εύκολα από την αλλαγή του ήχου της μηχανής. Αν η φθορά των κουζινέτων είναι μεγάλη, υπάρχει κίνδυνος τριβής του κομπρεσέρ (cartridge) στο κάλυμμά του, το οποίο με τη σειρά του οπωσδήποτε θα παρασύρει τρίμματα αλουμινίου μέσα στους κυλίνδρους. Βασική αιτία της φθοράς των κουζινέτων του τούρμπο είναι η έλλειψη σωστής λίπανσης, που οφείλεται ή στη χαμηλή πίεση λαδιού ή σε φράξιμο σωλήνων του λαδιού ή σε λάδι κακής ποιότητας.
  Η ποσότητα και η πίεση του αέρα στη μηχανή θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η πτώση της πίεσης του αέρα μπορεί να οφείλεται σε βρώμικο ή φθαρμένο συμπιεστή, σε χαλασμένη τουρμπίνα, σε διαρροή στο σύστημα εισαγωγής ή εξαγωγής ή σε ανεπαρκή καύσιμα. Αντίθετα, η αυξημένη πίεση αέρα μπορεί να οφείλεται σε υπερβολικά πολλά καύσιμα ή σε χαλασμένο σύστημα ψεκασμού. Στις παραπάνω περιπτώσεις ελέγχουμε την αντλία ψεκασμού, τα μπεκ και την βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίου. Αν δεν υπάρχει βλάβη στο σύστημα ψεκασμού, ελέγχουμε ολόκληρο το τούρμπο.

  5. Λάδια μέσα στο κύκλωμα του turbo
  Σε περίπτωση που έχουμε λάδια στο κύκλωμα του turbo και τραβώντας το σωληνάκι των αναθυμιάσεων παρατηρούμε αναθυμιάσεις, τότε χρειάζεται επισκευή ο κινητήρας. Πιθανές αιτίες βλάβης: κολλημένα ελατήρια, βαλβίδες, ωστήρια ή φαγωμένοι κύλινδροι οβάλ. Άν υπάρχει μεγάλη διαφορά συμπίεσης μεταξύ των κυλίνδρων, τότε είναι πιθανό να έχει τρύπα στο πιστόνι του κυλίνδρου με τη χαμηλότερη συμπίεση.
  Σε περίπτωση που έχουμε λάδια στο κύκλωμα του turbo και τραβώντας το σωληνάκι των αναθυμιάσεων δεν παρατηρούμε αναθυμιάσεις, τότε ο κινητήρας έχει κατεστραμμένα τσιμουχάκια και καίει λάδια. Τα λάδια εισέρχονται μέσα στο θάλαμο καύσης μαζί με το καύσιμο και εν συνεχεία η βαλβίδα EGR, που ανακυκλώνει τα καυσαέρια, εφ'όσον είναι καμμένα τα τσιμουχάκια, όταν “βλέπει” λάδι στον θάλαμο καύσης το πάει μαζί με τα καυσαέρια στη πολλαπλή εισαγωγής και κατ' επέκταση μέσα στο κύκλωμα του turbo. Απαιτείται επισκευή του άνω μέρους κινητήρα: κεφαλάρι, τσιμουχάκια κλπ.
  Σε περίπτωση που ο άξονας της τουρμπίνας έχει κενά τότε έχουμε ζημιά από ελλιπή λίπανση, η οποία μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένο/μερικώς φραγμένο σωλήνα λαδιού ή βλάβη/μειωμένη απόδοση αντλίας λαδιού.
  Σε περίπτωση που παρατηρούμε και νερό μαζί με λάδι στο κύκλωμα turbo αυτό οφείλεται σε καμμένη φλάντζα κινητήρα.

  Όλες οι παραπάνω βλάβες μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή μιας καινούριας τουρμπίνας ακόμα και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας.

  Σε κάθε μια από τις προηγούμενες περιπτώσεις θέλει “άνοιγμα” ο κινητήρας για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια, αλλά και για την αποκατάσταση της βλάβης, οπότε απαιτείται η συμβολή εξειδικευμένου μηχανικού για το λύσιμο του κινητήρα και ρεκτιφιέ κινητήρων για την επισκευή.

  Στόχος μας στην Eco Diesel εισαγωγική είναι να καλύψουμε την ανάγκη για οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στα ανταλλακτικά συστημάτων ψεκασμού diesel καθως και υπερπληρωσης αερος turbo πετρελαιοκίνητων και βενζινοκινητων οχημάτων κάθε είδους, να έχουμε άμεση απόκριση στις απαιτήσεις επαγγελματία και ιδιώτη, προσφέροντας ταυτόχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  ECO DIESEL.
  Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ!!

  10009700051
  10009880005
  10009880019
  10009880074
  10009880076
  10009880098
  10009880102
  10009880113
  2508286
  4032800
  4033120
  452055-5004S
  452098-5004S
  452109-5006S
  452129-5003S
  452151-5004S
  452162-5001S
  452164-5004S
  452165-5003S
  452202-5004S
  452239-5009S
  452244-5005S
  452274-5006S
  452283-5003S
  454002-5001S
  454064-5001S
  454083-5002S
  454086-5001S
  454135-5012S
  454159-5002S
  454192-5008S
  454205-5007S
  454207-5002S
  454216-5003S
  454231-5013S
  466856-5005S
  49131-05210
  49131-05310
  49131-06016
  49131-06704
  49135-02110
  49135-02220
  49135-02230
  49135-02652
  49135-02672
  49135-03412
  49135-04001
  49135-04011
  49135-05132
  49135-05630
  49135-05890
  49135-07310
  49173-02412
  49173-02620
  49173-06500
  49173-06603
  49173-07502
  49173-07721
  49177-01510
  49177-01514
  49177-01515
  49177-02513
  49177-02521
  49177-02531
  49178-02350
  49189-02913
  49335-00584
  49335-00600
  49335-01003
  49335-01101
  49335-01120
  49373-02023
  49377-02002
  49377-07000
  49377-07400
  49377-07515
  49377-07535
  49477-01202
  53039700089
  53039700196
  53039880006
  53039880007
  53039880009
  53039880014
  53039880015
  53039880018
  53039880020
  53039880023
  53039880047
  53039880050
  53039880051
  53039880055
  53039880057
  53039880061
  53039880062
  53039880067
  53039880075
  53039880144
  53039880171
  53039880189
  53039880190
  53039880193
  53039880195
  53039880205
  53039880207
  53039880208
  53039880258
  53039887000
  53039887001
  53039887004
  53039887005
  53039900048
  53039900060
  53039900081
  53039900109
  53039900205
  53049880001
  53049880011
  53049880032
  53049880055
  53049880057
  53049880069
  53049900054
  53149886709
  53149887018
  53149887025
  53169887015
  53169887017
  53169887024
  53169887030
  53249887122
  53319887137
  53319887145
  54309880000
  54319880002
  54359880005
  54359880008
  54359880009
  54359880014
  54359880015
  54359880016
  54359880018
  54359880019
  54359880021
  54359880024
  54359880027
  54359880029
  54359880037
  54359880047
  54359887000
  54359900000
  54359900006
  54359980028
  54359980029
  54359980033
  54389880006
  54399700001
  54399700093
  54399880003
  54399880016
  54399880018
  54399880019
  54399880020
  54399880023
  54399880029
  54399880047
  54399880048
  54399880049
  54399880054
  54399880057
  54399880058
  54399880059
  54399880060
  54399880068
  54399880071
  54399880072
  54399880081
  54399880097
  54399880114
  54399900017
  54399900022
  54399980027
  54399980070
  54399980080
  54399980090
  54399980127
  54409880021
  54409880022
  54409880026
  56409880006
  57439880008
  700960-5012S
  701796-5001S
  701854-5005S
  703325-5001S
  704152-5002S
  704226-5010S
  704361-5010S
  705306-5006S
  705650-5001S
  706680-5001S
  706844-5009S
  706977-5001S
  706977-5002S
  706977-5003S
  706978-5001S
  707240-5005S
  708366-5007S
  708639-5011S
  708847-5002S
  708866-5002S
  708867-5002S
  709837-5003S
  709838-5006S
  710060-5003S
  710811-5002S
  710812-5002S
  711006-5004S
  711009-5003S
  712541-5007S
  712766-5003S
  712968-5007S
  713667-5003S
  713673-5007S
  713673-5007S
  714306-5006S
  714467-5015S
  714652-5006S
  715568-5003S
  715843-5001S
  715910-5003S
  715924-5003S
  716111-5001S
  716665-5003S
  716885-5005S
  716938-5001S
  717410-5007S
  717625-5003S
  717626-5004S
  717627-5005S
  717628-5003S
  717858-5010S
  718089-5009S
  720244-5004S
  720477-5001S
  720855-5007S
  720931-5005S
  721204-5001S
  721875-5005S
  722010-5010S
  722011-5009S
  722687-5001S
  722730-5005S
  723167-5008S
  723340-5013S
  723341-5013S
  724495-5004S
  724496-5004S
  724496-5004S
  724639-5007S
  724930-5012S
  725864-5002S
  725864-5002S
  726372-5013S
  726683-5003S
  727210-5003S
  727461-5007S
  727463-5006S
  727477-5008S
  728680-5020S
  728989-5019S
  729041-5009S
  730640-5001S
  731877-5010S
  733701-5010S
  733783-5008S
  733952-5004S
  734204-5001S
  734598-5003S
  734868-5001S
  735059-5005S
  735059-5006S
  740611-5002S
  740611-5003S
  740911-5007S
  742110-5007S
  742614-5004S
  742693-5004S
  742730-5019S
  743115-5003S
  743436-5003S
  750080-5019S
  750431-5013S
  750441-5005S
  750510-5001S
  750639-5002S
  750952-5017S
  751243-5002S
  751578-5002S
  751768-5005S
  751851-5004S
  752233-5009S
  752341-5006S
  752343-5006S
  752610-5013S
  752990-5007S
  753392-5019S
  753420-5006S
  753519-5009S
  753544-5020S
  753544-5020S
  753546-5023S
  753708-5005S
  755297-5005S
  755298-5005S
  755299-5007S
  755300-5007S
  755507-5011S
  755963-5007S
  755964-5007S
  756047-5006S
  756062-5004S
  757042-5018S
  757349-5004S
  757779-5022S
  757886-5003S
  757886-5007S
  757886-5008S
  758219-5004S
  758226-5014S
  758351-5024S
  758352-5026S
  758353-5024S
  758532-5019S
  759394-5002S
  759688-5009S
  760220-5004S
  760680-5006S
  760698-5005S
  760699-5006S
  760700-5004S
  760774-5005S
  761433-5003S
  761618-5004S
  762060-5016S
  762328-5003S
  762463-5006S
  762785-5004S
  762965-5020S
  763360-5001S
  763492-5005S
  763493-5005S
  763647-5021S
  764609-5003S
  765015-5006S
  765155-5008S
  765156-5008S
  765261-5008S
  765277-5001S
  765313-5002S
  765985-5010S
  765993-5004S
  766111-5001S
  766259-5001S
  766340-5002S
  767032-5001S
  767378-5014S
  767720-5004S
  767720-5006S
  767835-5003S
  767837-5002S
  767878-5001S
  767933-5015S
  768329-5003S
  768331-5003S
  768342-5001S
  768625-5002S
  768652-5004S
  769328-5001S
  769674-5006S
  769701-5003S
  769708-5004S
  770895-5008S
  771903-5003S
  773087-5003S
  773098-5008S
  773148-5002S
  773721-5003S
  775274-5003S
  775517-5002S
  776402-5003S
  776403-5003S
  776469-5006S
  776470-5003S
  777159-5003S
  777162-5001S
  777250-5002S
  777251-5002S
  777318-5002S
  778088-5001S
  778400-5004S
  778401-5010S
  778794-5002S
  779591-5004S
  780502-5001S
  780708-5006S
  782053-5001S
  782403-5001S
  783412-5005S
  783413-5005S
  783762-5002S
  784011-5005S
  784114-5003S
  785448-5005S
  785966-5004S
  786137-5003S
  786632-5004S
  786880-5006S
  786997-5001S
  786997-5001S
  787556-5022S
  787630-5001S
  788290-5001S
  788479-5006S
  788778-5003S
  789016-5002S
  789533-5002S
  789533-5002S
  792290-5003S
  792460-5008S
  794097-5003S
  795090-5003S
  795637-5001S
  795680-5003S
  796017-5002S
  796122-5007S
  796399-5006S
  796911-5002S
  797517-5003S
  797518-5003S
  799502-5002S
  801374-5004S
  801891-5003S
  801891-5004S
  802012-5001S
  802013-5001S
  802014-5001S
  802418-5002S
  802419-5002S
  802419-5003S
  802419-5004S
  802419-5005S
  802419-5010S
  802774-5007S
  803956-5003S
  803958-5001S
  803958-5002S
  804963-5001S
  804985-5002S
  804986-5005S
  804987-5006S
  805156-5006S
  805713-5007S
  805713-5009S
  805752-5001S
  806497-5003S
  806498-5003S
  806498-5003S
  806499-5002S
  806850-5005W
  807068-5002S
  807489-5001S
  808031-5006S
  808549-5003S
  809603-5001S
  809603-5001S
  809977-5001S
  810587-5001S
  810944-5011S
  812971-5006S
  813100-5004S
  813860-5003S
  814697-5002S
  814698-5002S
  818987-5002S
  818988-5002S
  818990-5001S
  819863-5003S
  819891-5005S
  819968-5001S
  819977-5014S
  821784-5002S
  821785-5002S
  821866-5004S
  821942-5011S
  821943-5003S
  822051-5003S
  822072-5004S
  822751-5002S
  823024-5004S
  824060-5007S
  824755-5002S
  824757-5003S
  825246-5001S
  825758-5003S
  825759-5002S
  825965-5008S
  827153-5002S
  829440-5004S
  829847-5003S
  830324-5002S
  832861-5001S
  833884-5001S
  836977-5001S
  838417-5002S
  HNX114
  HT1018R
  HT1219D
  VA60A
  VA67
  VA68
  VA80
  VAA10018
  VB13
  VB14
  VB16
  VB19
  VB31
  VB420051
  VB420058
  VB420088
  VC420119
  VC430090
  VE420034
  VEA30023
  VED30012
  VED30015
  VF50
  VF55
  VICF
  VIDX
  VIFC
  VJ32
  VJ36
  VJ37
  VJ38
  VJ41
  VJ42
  VL20
  VL25
  VR15
  VV11
  VV12
  VV14
  VV15
  VV16
  VV19
  VV20
  VV20
  VVP1
  VVP2 Λιγότερα

  Περισσότερα

  Έμπορος

  Έμπορος * ECO DIESEL * ΕΙΣΑΓΩΓΗ -ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΠΕΚ - ΑΝΤΛΙΕΣ - ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ - RAIL. * Αρ. Μητρωου 26853 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ. * ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ *
  Διεύθυνση: ΠΙΕΡΙΩΝ 188
  Πόλη: ΒΕΡΟΙΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ 59100
  Τηλ. 1: 2331067757
  Τηλ. 2: 6981040388
  Κινητό: 6984739522
  Fax: 2331400963
  Email: [email protected]
  Σελίδα εμπόρου: https://ecodiesel4.car.gr/
  Έμπορος στο Car.gr από: 26-05-2015
  Ιστοσελίδα: http://www.ecodiesel.gr
  Ωράριο λειτουργίας: Δευτερα- Παρασκευή 09:00- 17:30 Σάββατο 09:00 -12:00 Κυριακή Κλειστά

   Η εγγύηση των καινούριων και ανακατασκευής προϊόντων καλύπτει, ανάλογα τη περίπτωση, από 6 μήνες έως και 2 έτη καλής λειτουργίας από την ημερομηνία πώλησης που αναγράφεται στο αποδεικτικό αγοράς, εκτός από τις περιπτώσεις που υπάρχει λάθος κατά την τοποθέτηση ή χρήση νοθευμένου καυσίμου. Κατόπιν ελέγχου του ελαττωματικού προϊόντος, η εγγύηση περιλαμβάνει αποκατάσταση της λειτουργίας του ή, αν κριθεί μη επισκευάσιμο, την αντικατάστασή του εντός μηνός (εφ’ όσον δεν έχει γίνει απόπειρα επιδιόρθωσης ή οποιαδήποτε αλλοίωση του προϊόντος). Τυχόν χρεώσεις μεταφορικών εξόδων επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα μεταχειρισμένα ελεγμένα προϊόντα πωλούνται με έως και 1 μήνα εγγύηση καλής λειτουργίας.
            
              Λιγότερα
            
          

  Περισσότερα

  Επικοινωνία