Μεγαλύτερες Εικόνες Παρόμοιες αγγελίες Εκτύπωση Παρατήρηση Περισσότερα από αυτόν τον έμπορο

Νούμερο αγγελίας: 5061615, Τηλέφωνο: 6984913985

Τιμή: € 70
Κατάσταση: Καινούριο
Κατηγορία:
 • Φιλτροχοάνες
Τύπος προσφοράς: Πωλείται
Τελευταία αλλαγή: 4 ώρες
Εμφανίσεις αγγελίας: 497
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο: 6984913985

Περιγραφή

Height 200mm x Neck Dia 60mm x Outer Dia 150mm

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό της, η Pipercross έχει υιοθετήσει την τεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων αφρού για τα φίλτρα αέρα της, σε αντίθεση με τα βαμβακερά ή χάρτινα.Γιατί? Επειδή ο αφρός έχει μια μεγαλύτερη χωρητικότητα για φιλτράρισμα δίπλα στο βαμβάκι ή το χαρτί. Όσον αφορά την οδήγηση, αυτό σημαίνει ότι ένα φίλτρο Pipercross θα έχει ισχυρότερη ροη του αέρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα διατηρήσει τη μέγιστη απόδοση του οχήματος συγκριτικά με βαμβάκι ή χαρτί.Ενώ τα βαμβακερά ή χάρτινα φίλτρα αρχίζουν να περιορίζουν τη ροή του αέρα λόγω του ότι είναι αραιά τεντωμένα πάνω από ένα συρμάτινοπλαίσιο σχήματος V το Pipercross με την τεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του.

Οι χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής ενός φίλτρου Pipercross προέρχονται από το ειδικό αφρό σε τριπλό στρώμα που χρησιμοποιείται σε όλα τα φίλτρα Pipercross. Το εξωτερικό στρώμα είναι χονδροειδής αφρός σχεδιασμένος για να παγιδεύει μεγαλύτερα σωματίδια, το μεσαίο στρώμα είναι αφρός μέτριου πάχους σχεδιασμένος για να παγιδεύει τα περισσότερα σωματίδια και ο εσωτερικός πυρήνας είναι λεπτός αφρός που θα παγιδεύσει το υπόλοιπο των σωματιδίων. Ο σχεδιασμός τριπλών στρωμάτων αφρού εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό επίπεδο προστασίας του κινητήρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Γιατί τα φίλτρα αφρού Pipercross είναι καλύτερα από τους ανταγωνιστές τους;

Η Pipercross, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία.Μέσα από την πολυετή εμπειρία επιτυγχάνεται η υψηλότερη ποιότητα την οποία περνάμε σε εσάς μέσα από περισσότερη δύναμη, ροπή, οικονομία καυσίμου και την απόκριση στο γκάζι. Γιατί να εγκατασταθεί μια λιγότερο ποιοτική μάρκα φίλτρων η οποία έχει εμπειρία μόνο στο δρόμο, όταν μπορείτε να έχετε αποδεδειγμένη στην πίστα ποιότητα; Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα Pipercross που χορηγούν ομάδες νικητών.

British Touring Car Championship: Airwaves Racing
British Drift Championship: Team Falken, Acorn Motorsport
Irish Drift Championship: Team Falken – James Deane and Alan Sinnot
European Drift Championship: DmitriyIllyuk - Monster Energy and NC Drifting
World Rallycross: Liam Doran – Monster Energy
Time Attack: Eurospec, DAR and Bo Nielson
Πώς κατασκευάζεται ένα φίλτρο αέρα Pipercross;

Όλα τα φίλτρα αέρα Pipercross κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.Στην έδρα Northamptonshire και στις εγκαταστάσεις παραγωγής όλα τα φίλτρα φτιάχνονται χειροποίητα με προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε πάντα την καλύτερη ποιότητα. Η άνθρωποι τη pipercross είναι υπερήφανοι για την βρετανική κατασκευή και ποτέ δεν θα αναθέσουν για φθηνότερα ή λιγότερο ποιοτικές διαδικασίες Λιγότερα

Περισσότερα

Ετικέτες

pipercross

Έμπορος

Έμπορος autostaff automotive
Διεύθυνση: ΕΥΤΕΡΠΗΣ 49
Πόλη: ΕΥΟΣΜΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 56224
Τηλ. 1: 6984913985
Τηλ. 2: 6979972991
Κινητό: 6984913985
Email: [email protected]
Σελίδα εμπόρου: https://produced-by-autostaff.car.gr/
Έμπορος στο Car.gr από: 09-03-2012
Ιστοσελίδα: http://autostaff.gr
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00 Σάββατο 09:00-14:00 Κυριακή κλειστά

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από ανταλλακτικά και είδη σέρβις αυτοκινήτου,αξεσουάρ,βελτιωτικές αναρτήσεις και φανάρια όλων των τύπων διάφορα BODYKIT,αεροτομές φρυδάκια διάφορα αξεσουάρ εσωτερικού χώρου και φυσικά είδη φανοποιϊας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την στήριξη σας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με ακόμη μεγαλύτερη ένταση έτσι ώστε να εξυπηρετούμε εσάς τους εκλεκτούς μας πελάτες! οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σε σχέση με τις παραπάνω αναγραφόμενες.
***Πολύ συχνά βγαίνουν προσφορές στο κατάστημα μας χωρίς να ενημερώνονται οι αγγελίες μας.για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με το κατάστημα μας!***


          
            Λιγότερα
          
        

Περισσότερα

Επικοινωνία