Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται JavaScript για να λειτουργήσει. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την.
Καινούριο

ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ MITSUBA ΣΤΟ ΒΟΛΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο "PAVLOS" 80D26L MONO ME 94€! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!!!

ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ MITSUBA ΣΤΟ ΒΟΛΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο "PAVLOS" 80D26L MONO ME 94€! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!!!

Καινούριο

5 €

Κατηγορία
Μπαταρίες Αυτοκινήτων
Κατάσταση
Καινούριο
Κατασκευαστής
MITSUBA

Στοιχεία αγγελίας

(No. 16420441)
Τίτλος ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ MITSUBA ΣΤΟ ΒΟΛΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο "PAVLOS" 80D26L MONO ME 94€! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!!!
Τιμή 5 €
Νούμερο αγγελίας 16420441
Κατηγορία
Κατασκευαστής MITSUBA
Χωρητικότητα μπαταρίας ah \"
Τελευταία αλλαγή πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας 134
Σύνδεσμος www.car.gr/16420441
Τηλέφωνο 2421054488

Περιγραφή

1.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ 2.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ 3.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ. BOSCH-FIAMM-VARTA-ROCKET-BANNER ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ! ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. 12 ΜΗΝΕΣ Γ Ρ Α Π Τ Η ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΤΙΜΗ ΥΣΧΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ****Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ**** WWW.FTHINESMPATARIES.GR

Έμπορος

Έμπορος στο car.gr από: 02-06-2011
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,100% ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ & ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ,ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η' ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Α Υ Σ Τ Η Ρ Α ΓΙΑ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ. ***ΠΡΟΣΟΧΗ*** ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ Γ Ρ Α Π Τ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΑΛΥΨΕΩΣ 359 & ΚΑΝΑΡΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Επικοινωνία