Αγόρασε το Μεγαλύτερες Εικόνες Παρόμοιες αγγελίες Εκτύπωση Παρατήρηση Περισσότερα από αυτόν τον έμπορο

Νούμερο αγγελίας: 13070067, Τηλέφωνο: 2105739000

Τιμή: € 96
Κατάσταση: Καινούριο
Κατηγορία:
  • Μπαταρίες
Τύπος προσφοράς: Πωλείται
Κατασκευαστής: WINNER
Κωδ. καταστήματος: 5165
Εργοστασιακός κωδικός: w.s 562 019 054
Τελευταία αλλαγή: 7 μέρες
Εμφανίσεις αγγελίας: 14
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο: 2105739000

Επιπλέον Στοιχεία

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Απόθεμα: ναι
Κατασκευαστής: WINNER

Περιγραφή


Μπαταρία κλειστού τύπου Winner Sprint 562 019 054 - 12V 62Ah - 540CCA(EN) εκκίνησης , προσφέρει υψηλή απόδοση εκκίνησης , μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι διαθέσιμη για οχήματα επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης.Σημεία Αναφοράς

Τεχνολογία ασβεστίου - κλειστού τύπου.
Άμεση απόδοση εκκίνησης για μπαταρίες αυτοκινήτων.
Ενισχυμένος σχεδιασμός πλακών για μπαταρίες φορτηγών.
Μεγάλη διάρκεια ζωής – Χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης.
Καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μπαταριών εκκίνησης κάτω από οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες, με περισσότερους από 50 τύπους ξεκινώντας από 30Ah έως 230Ah.

Η σειρά μπαταριών Winner Sprint είναι μια αξιοσημείωτη εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία παρέχοντας άμεση απόδοση εκκίνησης κάτω από όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας και υψηλή αξιοπιστία με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Ο σχεδιασμός των θετικών και αρνητικών πλακών αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με ενισχυμένου μεταλλικού πλέγματος πλάκες και στιβαρούς διαχωριστές.
Η σειρά Winner Sprint χρησιμοποιεί τεχνολογία ασβεστίου, είναι κλειστού τύπου και η λειτουργία της δεν χρειάζεται κανενός είδους συντήρηση.
 
Η κατάσταση φόρτισης (SOC) ελέγχεται από ένα ενσωματωμένο δείκτη ελέγχου σε όλους τους τύπους έως 230Ah:

  Διαθέτει πράσινη ένδειξη η οποία δείχνει την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας , όταν η βαρύτητα του ηλεκτρολύτη είναι υψηλότερη από 1.280.
 Διαθέτει μαύρο δείκτη ο οποίος δείχνει μερικώς αποφορτισμένη κατάσταση.Η μπαταρία θεωρείται 50% φορτισμένη και η βαρύτητα του ηλεκτρολύτη είναι συνήθως 1.220
 Διαθέτει σαφής ένδειξη που δείχνει ότι η στάθμη του ηλεκτρολύτη είναι πολύ χαμηλή. Τότε η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση ή αντικατάσταση.


Η σειρά Winner Sprint υιοθετεί το σχεδιασμό της τεχνολογίας κασσίτερου (Sn) για να αυξήσει σημαντικά την αντοχή στη διάβρωση και τη διάρκεια ζωής κάτω από συνθήκες υπερφόρτισης και υψηλής θερμοκρασίας.
 
Ο βαρέως τύπου σχεδιασμός της σειράς φορτηγών ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις εκκίνησης της νέας γενιάς φορτηγών.
 
Ο συμπαγής σχεδιασμός των κελιών, παρέχει καλή απόδοση κάτω από συνθήκες κραδασμών. Χρησιμοποιείται αυξημένη ποσότητα ηλεκτρολύτη ώστε να διατηρεί την κάλυψη των πλακών σε περίπτωση εξαέρωσης υγρού κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.
 
Η ισχυρή θετική πλάκα με πάχος μέχρι και 2mm και η ισχυρή αρνητική πλάκα πάχους τουλάχιστον 1,5 mm με τον συμπαγή σχεδιασμό του κελιού, παρέχουν καλή απόδοση ακόμα και κάτω από την πίεση των κραδασμών, όπως επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Ο σχεδιασμός του κλειστού προφορτισμένου τύπου κάνει την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη και εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς ανάγκη συντήρησης κατά τη μακρά διάρκεια ζωής.

Η σειρά Winner Sprint περιλαμβάνει το πλήρες φάσμα του προτύπου μπαταριών EN / JIS / BCI, για όλα τα μικρά / μεσαία / βαριά οχήματα από 30Ah έως 230Ah.
 
Σημαντικά Σημεία

Τεχνολογία ασβεστίου κλειστού τύπου
Άμεση απόδοση εκκίνησης για μπαταρίες αυτοκινήτων.
Ενισχυμένος σχεδιασμός πλακών για μπαταρίες φορτηγών.
Αυξημένη αντοχή κατά της διάβρωσης λόγω της τεχνολογίας κασσίτερου (Sn) Υψηλή ασφάλεια κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας.
Καμία ανάγκη συντήρησης - Εύκολος χειρισμός.
Μεγάλη διάρκεια ζωής – Χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης.
Ειδικό διπλό κάλυμμα με ένδειξη φόρτισης για όλους τους τύπους
Ευρύτατη γκάμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές EN, JIS και BCI.
Καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μπαταριών εκκίνησης κάτω από οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες, με περισσότερα από 50 είδη από 30Ah έως 230Ah.
Πλήρως ανακυκλώσιμες. Λιγότερα

Περισσότερα

Έμπορος

Έμπορος Ε-kiriazis
Διεύθυνση: Θηβών 95
Πόλη: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 12136
Τηλ. 1: 2105739000
Τηλ. 2: 2105754000
Fax: 2105745800
Email: [email protected]
Σελίδα εμπόρου: https://e-kiriazis.car.gr/
Έμπορος στο Car.gr από: 28-03-2018
Ιστοσελίδα: https://www.e-kiriazis.gr/
Ωράριο λειτουργίας: Δευ-Παρ: 08:00-19:00, Σάββατο: 08:00-15:00
Επικοινωνία