Χειροκίνητη μηχανή αλέσεως τομάτας GRIFO SPIIIIIMANI INOX Παλιά Σχεδίαση

/

Στοιχεία Αγγελίας

Τιμή: € 110
Τύπος αγγελίας: Πωλείται
Κατηγορία:
 • Μηχανές πολτοποίησης
Κωδ. καταστήματος: 4239
Τελευταία αλλαγή: 30 μέρες
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο: 6984259838

Περιγραφή

Είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται στη πολτοποίηση της ντομάταςόπως επίσης και στην παρασκευή μαρμελάδων με το κατάλληλο φίλτρο. Είναι σχεδιασμένο για να τοποθετείται πάνω σε πάγκο ή τραπέζι. με τη βοήθειαενός σφιγκτήρα. Το σώμα της μηχανής. του δακτυλίου και του σφιγκτήρα είναι κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο. ενώ το χωνί και το δοχείο απο INOX. Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και αποσπόμενα όλα του τα μέρη με αποτέλσμανα εξασφαλίσει την ευκολία καθαρισμού. ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων. Το μηχάνημα αυτό προορίζεται κυρίως για οικιακή χρήση! ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 34?149.5x17 Πλαστικό δοχείο και πλαστικό συλλέκτη παραγωγής Παραγωγή 230kg/ώρα Βάρος 5.4 kg Σώμα απο Χυτοσίδηρο Νάιλον έλικα για χρήση σε τρόφιμα H τιμή είναι συν ΦΠΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ www.tzatools.gr Λιγότερα

Περισσότερα

Έμπορος

Έμπορος ΤΖΑΒΕΛΑΣ
Διεύθυνση: ΛΑΜΙΑΣ 227
Πόλη: ΦΑΡΣΑΛΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ 40300
Τηλ. 1: 6984259838
Τηλ. 2: 6931138035
Email: [email protected]
Σελίδα εμπόρου: https://tzatools.car.gr/
Έμπορος στο Car.gr από: 16-04-2014
Ιστοσελίδα: http://www.tzatools.gr

 Η Tza Tools είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο κι έχει ως κύριο στόχο την προμήθεια εργαλείων στον κατασκευαστικό κλάδο αλλά και στους ερασιτέχνες.
Ιδρύθηκε το 1982 στα Φάρσαλα Λάρισας με κύριο σκοπό την προμήθεια των τοπικών επαγγελματιών και ερασιτεχνών και τις επισκευές ηλεκτροκινητήρων παντός τύπου. Αργότερα η δραστηριότητα μας επεκτάθηκε σε όλη την Κεντρική ,Βόρεια Ελλάδα,νησιά Αιγαίου και Ιονίου και το 2013 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Βασικό μας μέλημα είναι η διάθεση των προιόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.
          
            Λιγότερα
          
        

Περισσότερα

Επικοινωνία