MERCEDES C SPORTCOUPE-ΟΘΟΝΗ DYNAVIN N7-MBC !!ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!! ΑΔΡΙΑΝΟΘΥΡΩΝ 29 ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ www.korbos.gr Παλιά Σχεδίαση

Στοιχεία Αγγελίας

Τιμή: € 699
Κατάσταση: Καινούριο
Τύπος αγγελίας: Πωλείται
Κατηγορία:
 • TV δέκτες
 • ΟΕΜ Οθόνες
 • GPS Συστήματα
Κατασκευαστής: Dynavin n7-mbc
Μάρκες / Μοντέλα:
 • Mercedes-Benz C 160
 • Mercedes-Benz C 180
 • Mercedes-Benz C 200
 • Mercedes-Benz C 220
 • Mercedes-Benz C 230
 • Κωδ. καταστήματος: Car-Dynavin n7-mbc
  Εργοστασιακός κωδικός: Dynavin n7-mbc
  Κωδικός aftermarket: Dynavin n7-mbc
  Τελευταία αλλαγή: 7 ώρες
  Σύνδεσμος:
  Τηλέφωνο: 2109752121

  Περιγραφή

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Ειδικά σχεδιασμένη οθόνη για Mercedes-Benz:
  MERCEDES-BENZ C-Class W203 2004-2007
  Διατήρηση λειτουργίας χειριστηρίων τιμονιού
  Διατήρηση οθόνης πολλαπλών λειτουργιών (MFD+)
  Εικονική «γραμμή» στάθμευσης
  Συγχρονισμός ρολογιού

  *Aντάπτορας DVN-MOAGW για αυτοκίνητα με MOST*

  ΣύστημαΥψηλής ποιότητας οθόνη LCD με οθόνη αφής (ανάλυση 1024 x 600)

  Ενσωματωμένο CANBUS

  Ραδιόφωνο FM RDS TMC με κάλυψη θορύβου DSP και 15 προεπιλεγμένους σταθμούς

  Ενσωματώστε τον επεξεργαστή Sound DSP με EQ, διόρθωση χρόνου και προενίσχυση 4V

  Είσοδος / έξοδος AV

  Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων

  Parrot bluetooth (περιλαμβάνεται εξωτερικό μικρόφωνο)

  Πολυμέσα με σύνδεση USB και συσκευή ανάγνωσης καρτών SD

  Αντίστροφη κάμερα, τηλεόραση, DAB + έτοιμη

  iLink για το Carplay

  Android Phone σύνδεση, δείτε και ελέγξτε το τηλέφωνο Android από την κύρια μονάδα

  Made for iPhone iPod iPad

  Λογισμικό πλοήγησης με 3D προβολή εδάφους και POI premium

  Made for iphone iphone

  Το Dynavin N7 μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το iPod, το iPhone ή το iPad για μουσική μέσω USB. Ο καλλιτέχνης, το άλμπουμ, το τραγούδι και το άλμπουμ εμφανίζονται με σαφήνεια στην οθόνη αφής του Dynavin. Απλά, επεμβατικά εργαλεία αναζήτησης σας βοηθούν να βρείτε το περιεχόμενό σας πιο γρήγορα. Μια ενσύρματη σύνδεση USB παρέχει άμεση ψηφιακή μεταφορά σημάτων από τη συσκευή σας iOS για καθαρό και καθαρό ήχο, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φόρτιση της συσκευής σας.

  Δυπλός ραδιοφωνικός δέκτης

  Το Dynavin χρησιμοποιεί ένα κύκλωμα πολυμορφίας φάσης FM, επεξεργάζοντας τα σήματα των διπλών κεραιών που είναι ενσωματωμένα στο όχημα. Οι αλγόριθμοι DSP δημιουργούν ένα σήμα FM χωρίς θόρυβο και παραμόρφωση, συνδυάζοντας αμφότερα τα ραδιοφωνικά σήματα σε μία καινούργια ροή ήχου. Επιτρέποντας τη βέλτιστη ραδιοφωνική λήψη ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

  Parrot bluetooth

  Το Bluetooth Plus σας δίνει τη δυνατότητα hands-free τηλεφωνικής λειτουργίας καθώς και πολλές άλλες εύχρηστες λειτουργίες όπως εύκολη αναζήτηση αλφαβητικών τηλεφωνικών καταλόγων, κρατήστε και αλλάξτε εισερχόμενες κλήσεις, δείκτες στάθμης λήψης μπαταρίας και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και προηγμένη ροή ήχου κατά την εμφάνιση πληροφοριών τραγουδιού, καλλιτέχνη και ετικέτας.

  IGO primo

  Το Dynavin N7 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με απλή είσοδο προορισμού, φωνητικές εντολές στροφής προς τα πίσω και επιλεγμένη καθοδήγηση διαδρομής - όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Προ-φορτωμένο με πλούσια σημεία ενδιαφέροντος, η βάση δεδομένων της περιλαμβάνει εθνικά πάρκα, εστιατόρια, πρατήρια καυσίμων και πολλά άλλα. Επιπλέον, η Dynavin προσφέρει 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση στους χάρτες μετά την πρώτη χρήση.

  4V Preout

  Οι εξαιρετικά τροφοδοτούμενες έξοδοι προενίσχυσης 4 volt εξασφαλίζουν εξαιρετικά καθαρή μετάδοση σήματος από τους ενισχυτές Dynavin σε aftermarket. Όταν επιτυγχάνεται σωστά κέρδος, αυτά τα RCA υψηλής τάσης εξουδετερώνουν ουσιαστικά τον θόρυβο και την παραμόρφωση, ακόμη και σε υψηλά επίπεδα έντασης.

  Ήχος DSP

  Οι μονάδες κεφαλής Dynavin N7 χρησιμοποιούν ψηφιακή Burr Brown υψηλής ευκρίνειας 24-Bit για αναλογική μετατροπή, επιτρέποντας την καθαρή, ακριβή, εκπληκτική αναπαραγωγή ήχου.

  Σύνδεσμος Android

  Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Android για να δείτε και να ελέγξετε τη συμβατή συσκευή Android από την οθόνη του Dynavin. Συνδυάστε το Android Link με την εφαρμογή Android Auto για απλό interface, μεγάλα κουμπιά και ισχυρές φωνητικές ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη χρήση εφαρμογών από το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

  SIriusXM Satellite Radio έτοιμο

  Προσθέστε τον δέκτη SiriusXM Connect Vehicle (πωλείται ξεχωριστά) για να ακούσετε τη συνδρομή σας SiriusXM οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

  Capacitive Anti-glare οθόνη αφής

  Προβολή των μέσων και της πλοήγησης υψηλής ανάλυσης οθόνη. Ένα χωρητικό αντιολισθητικό πλαίσιο αφής σας δίνει τον ακριβή έλεγχο των δακτύλων και την ανώτερη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

  Πλοήγηση

  3D πλοήγηση υψηλής ευκρίνειας

  Σύστημα πλοήγησης βασισμένο σε κάρτα SD

  Premium P.O.I. πακέτο με πάνω από 6,5 εκατομμύρια προορισμούς

  Ρεαλιστική απόδοση 3D χώρων και ορόσημων, Προβολή σήραγγας, 3D αυτόματο ζουμ για διασταυρώσεις και κυκλικούς κόμβους, Real Junction View

  Έξυπνος προγραμματισμός διαδρομής, Υπολογισμός εναλλακτικών λύσεων σε πραγματικό χρόνο, Αλγόριθμος στάθμευσης γύρω από το παράθυρο, Λειτουργία υπαινιγμού παράκαμψης κλπ.

  TMC δέκτης για δωρεάν υπηρεσίες δεδομένων TMC *

  30 Ημέρες για τη Τελευταία Αναβάθμιση (Εγγύηση Χάρτη)

  Θα μας βρείτε στη Δάφνη στην οδό Αδριανοθυρών 29 ,πλησίον Γυμναστικής Ακαδημίας και μετρό Δάφνης.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2109752121 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ!!
  .Official Site--) https://www.korbos.gr
  .Facebook----) https://www.facebook.com/KorbosSoundStation/?fref=ts
  .Youtube https://www.youtube.com/channel/UC6myASfl9PcdArhLMMdy2kA Λιγότερα

  Περισσότερα

  Έμπορος

  Έμπορος Αντικλεπτικα Ηχοσυστηματα Πλοηγηση ΚΟΡΜΠΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
  Διεύθυνση: Αδριανοθυρων 29 Δαφνη Υμηττος
  Πόλη: ΥΜΗΤΤΟΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 17237
  Τηλ. 1: 2109752121
  Fax: 2109752121
  Email: [email protected]
  Σελίδα εμπόρου: https://korbos.car.gr/
  Έμπορος στο Car.gr από: 11-04-2011
  Ιστοσελίδα: http://www.korbos.gr

   Η εταιρεία Korbos βρίσκεται στον χώρο των ηχοσυστημάτων, τηλεπικοινωνιών και ασφαλείας αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας απο το 1988.
  
  Σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο την διάρκεια και την ποιότητα στην συνεργασία μας.
  
  Στο κατάστημα μας θα βρείτε μόνιμη έκθεση των περισσοτέρων προϊόντων ήχου και εικόνας αυτοκινήτων, προκειμένου να δείτε και να ακούσετε πριν αγοράσετε. Ειδικευμένο προσωπικό θα σας επιδείξει τα μηχανήματα και θα σας προτείνει τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας. Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή σας.
  
  Στo κατάστημα μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Συστήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας (KENWOOD, SONY, PIONEER, DYNAVIN ALPINE, EARTHQUAKE,FOCAL.JVC,GROUND ZERO, BLAUPUNKT,PHONOCAR, AUDIOVOX, KICKER, MAC AUDIO), συναγερμούς αυτοκινήτων-μοτοσικλετών GEMINI και όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για την ασφάλεια και την διασκέδασή σας, με εγγύηση αντιπροσωπείας.
  
  Εδώ μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να πλοηγηθείτε και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία να επιλέξετε τελικά το προϊόν που ταιριάζει σε εσάς αλλά και στην τσέπη σας !!Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!! 
  
            
              Λιγότερα
            
          

  Περισσότερα

  Επικοινωνία