Νούμερο αγγελίας: 2454790, Τηλέφωνο: 2106025316

Τιμή: Ρωτήστε τιμή (Συζητήσιμη)
Κατηγορία: Φορτηγό έως 7.5τ - Καντίνα
Χρονολογία  question 1 / 2014
Καύσιμο: Αλλο
Ίπποι: 1 bhp
Χρώμα: Ασπρο
Τελευταία αλλαγή: 2 μήνες και πάνω
Εμφανίσεις αγγελίας: 23781
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο: 2106025316

Περιγραφή

ΚΑΝΤΙΝΕΣ-ΜΠΑΜΠΗΣ - το μεγαλύτερο Kέντρο Kαντινών στην Ελλάδα!!! Μην αγοράζετε καντίνα, πριν μας επισκεφθείτε!!! Μεγάλη ποικιλία καντινών - με εξοπλισμό ή χωρίς!
Καντίνα ρυμουλκούμενη - 4.20 μ., εργοστασιακή, με εγγύση 24 μήνες, με πιστοποιητικό Τελωνείου, ΤΥΠΟΣ H 1300, Κατηγορία οχήματος - Ο2, Παραλλαγή - 13Κ, Έκδοση - 4220, με Έγκριση τύπου κατασκευής από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών-Διεύθυνση Τεχνολογίας Οχημάτων-Τμήμα Εγκρίσεων Οχημάτων (ισχύει σε όλη την Ελλάδα, απαραίτητη για την έκδοση Βεβαίωση καταλληλότητας από υγεινομική υπηρεσία) και Ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Καντίνα καινούργια, έχει γύρω από την μπίλια του κοτσαδόρου συρματόσκοινο ασφαλείας, που είναι συνδεδεμένο με το χειρόφρενο της καντίνας. Εξωτερικές διαστάσεις - Μ-5.71μ., Π-2.22μ., Υ-3.00μ., εσωτερικές διαστάσεις - Μ-4.20μ., Π-2.03μ., Υ-2.30μ., αρ. άξονα - 1, αρ. παράθυρα - 1, πάγκος σε όλο το μήκος κάτω από το παράθυρο, ράφια σε όλο το μήκος πάνω από το παράθυρο, πτυσσόμενα παγκάκια για εξυπηρέτηση πελατών - 2.
Η καντίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο τοστ-σαλατών, φούσκα τοίχου με μοτέρ, ψυγειοκαταψύκτης, ερμάρια inox...
Το όχημα πληρεί όλους τους όρους του Κ.Ο.Κ. (τροχοπέδηση, φώτα, αντανακλαστήρες, περασμένη ΚΤΕΟ...) Δεν χρειάζεται να τνη μεταφέρετε φορτωμένη, την κοτσάρουμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε! Καλύπτει όλες τις απαιτούμενες υγειονομικές προδιαγραφές.
Στο κατάστημά μας μπορείτε εκτός από το να αγοράζετε, να ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ καντίνα με όλα τα απαραίτητα χαρτιά!
Δυνατότητα εξαγωγή στη Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρος..... με χαρτιά του Τελωνείου.... Υπάρχουν έτοιμες καντίνες και χωρίς εξοπλισμό με εσωτερικές διαστάσεις - Μ-3.00μ.,Μ-3.60μ.,Μ-4.20μ.,5.20μ., μπορούν να εξοπλιστούν με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό, όπως ακριβώς τα θέλετε! Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά μια καντίνα - πληροφορίες στο εξωτερικό μας site!
Αναλαμβάνουμε ακόμα την ολική ανακαίνιση την παλιά σας καντίνα! Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!
*-*-*-*- Π--Ρ--Ο--Σ--Ο--Χ--Η *-*-*-*
Προσοχή σε πωλητές που πουλάνε καντίνες και υπόσχονται έγκριση τύπου οχημάτων, καλό είναι να ζητήσετε Αριθμού πρωτοκόλλου και να τον ελέξετε στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Η ρυμουλκούμενη καντίνα είναι όχημα και κατασκευάζεται σε μέτρα με βάση τα τεχνικά στοιχεία που αναγράφονται στη έγκριση τύπου.
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡ.ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ
- Ο ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΤΙΝΩΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
- Η ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.
- ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΟΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΕΣ (ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟ, ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΟΤΙΣΤΟ ΥΛΙΚΟ)
- ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.......ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...............
*-*-*-*-*-* ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ!!!
kantines-babis Λιγότερα

Περισσότερα

Έμπορος

Έμπορος ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Διεύθυνση: 1 ΧΛΜ.ΛΕΩΦ.ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ
Πόλη: ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 19004
Τηλ. 1: 2106025316
Κινητό: 6937664740
Fax: 2106025349
Email: [email protected]
Σελίδα εμπόρου: https://kantines-babis.car.gr/
Έμπορος στο Car.gr από: 23-02-2009
Ιστοσελίδα: http://www.kantines-babis.gr

*-*-*-*-*-* ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ!!! ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ, ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΕΣ!!! ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Η ΧΩΡΙΣ!!! ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ!!! *-*-*-*-*-*
          
            Λιγότερα
          
        

Περισσότερα

Επικοινωνία