Πωλείται ρυμουλκούμενο Barthau μοντέλο BOHM-ANHANGER, κατασκευής 9/2016, σε εξαιρετική κατάσταση.
Το όχημα διαθέτει 2 άξονες και είναι εξοπλισμένο με ABS, EBS, δισκόφρενα και παραπέτα για μέγιστη ασφάλεια και ευελιξία στις μεταφορές σας. Το χρώμα του είναι άσπρο και βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Τα λάστιχά του βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με φθορά μόλις 10-20%.
Οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης είναι: καθαρό ύψος 2,28 μέτρα, πλάτος 2,45 μέτρα και μήκος 7,70 μέτρα, ενώ το συνολικό μήκος του ρυμουλκούμενου φτάνει τα 10 μέτρα. Το όχημα δεν έχει καμία απολύτως ζημιά και είναι έτοιμο για άμεση χρήση.
Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 9.900 € και είναι συζητήσιμη, καθώς είμαι ανοιχτός σε λογικές προσφορές. Δεν παρέχεται δυνατότητα χρηματοδότησης, παράδοσης κατ' οίκον ή online πληρωμής. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να δείτε το όχημα από κοντά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.