Το κουτάλι με ένα τρυπάνι χρησιμοποιείται για τη συλλογή και παράδοση τροφής στο διάδρομο τροφοδοσίας. Χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι για τη διανομή ζωοτροφών όπως δημητριακά, σκόνη, κόκκους, ενσίρωμα καλαμποκιού καθώς και πριονίδι ή ροκανίδια. Το υλικό διανέμεται χρησιμοποιώντας έναν κοχλία τοποθετημένο μέσα στον κάδο, που κινείται από έναν υδραυλικό κινητήρα μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων αλυσίδας.
Η έξοδος τροφοδοσίας είναι ίση με τη διάμετρο της οχιάς, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την κατανομή της τροφοδοσίας. Το κλείστρο κλείνει αυτόματα αλλάζοντας την ταχύτητα της βίδας
ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Βιδωτή τοποθέτηση
Η δομή του κάδου είναι κατασκευασμένη από χάλυβα Alform 700, που μειώνει σημαντικά το βάρος του μηχανήματος ενώ αυξάνει την αντοχή και την αντοχή του.
Στοιχεία που εκτίθενται στη φθορά: Τροφοδότης χάλυβα S355, σκάφος από ανοξείδωτο χάλυβα, αντικαταστάσιμο, βιδωμένο. Αυτή η λύση παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής ολόκληρου του μηχανήματος.
Ζωγραφική σε σκόνη.
Εξαρτήματα όπως ρουλεμάν, κινητήρες, υδραυλικές γραμμές και υδραυλικά από κορυφαίες μάρκες στην αγορά.
Σαλιγκάρι 350 χλστ
1,6 m βάρος 430 kg 0,8 m3- τιμή 3200€
1,8 m βάρος 465 kg 1,0 m3- τιμή 3400€
2,0 m βάρος 490 kg 1,2 m3- τιμή 3780€
2,4 m βάρος 565 kg 1,5 m3- τιμή 3990€
Το μηχάνημα έρχεται από Πολωνία ΦΠΑ-0 %+μεταφορικά (περίπου 200€)
Η εταιρεία μας ασχολείται με την πώληση γεωργικών μηχανημάτων πολλών πολωνικών κατασκευαστών . Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για πελάτες στην Ελληνική αγορά . Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα υψηλής ποιότητας . Η εταιρεία μας είναι αξιόπιστη και παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών . Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βρείτε το ιδανικό γεωργικό μηχάνημα για τις ανάγκες σας .