Πωλείται η μοτοσυκλέτα μου, Benelli TRK 502 X, σε άριστη κατάσταση. Η μηχανή είναι σαν καινούργια και φυλάσσεται πάντοτε σε κλειστό γκαράζ, χωρίς να έχει ούτε μία γρατζουνιά. Έχει διανύσει μόλις 4.777 χιλιόμετρα, καθώς δεν χρησιμοποιείται συχνά και μόνο για κοντινές αποστάσεις.
Πρόκειται για ένα μοντέλο του Ιουλίου του 2022, με κινητήρα 502 cc που αποδίδει 78 hp, ενώ διαθέτει χειροκίνητο σασμάν και κινείται με βενζίνη. Το χρώμα της είναι άσπρο και το στυλ του χρώματος είναι δίχρωμο, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση στη μηχανή.
Η μοτοσυκλέτα είναι μεταχειρισμένη αλλά σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς καμία απολύτως ζημιά. Είναι μια αξιόπιστη επιλογή για όποιον αναζητά μια καλοδιατηρημένη μηχανή που μοιάζει με καινούργια.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή για να δείτε τη μηχανή από κοντά.
Ιδιώτης
Μη στείλεις προκαταβολή αν δεν έχεις διαβάσει τον Σύμβουλο αγοράς!