Πωλείται το εικονιζόμενο Piaggio Beverly 300 Police. Το μηχανάκι είναι 2ο χέρι, σχολαστικά συντηρημένο και προσεγμένο. Φυλάσσεται πάντα σε κλειστό Parking, δεν έχει εμφανισιακές ή λειτουργικές φθορές. Τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και φυσιολογικά (~5000χλμ/έτος). Έχει ακολουθηθεί όλη η προβλεπόμενη συντήρηση που ορίζει ο κατασκευαστής, ακριβώς στα χιλιόμετρα που ορίζει.
Για αισθητικούς λόγους έχουν βαφτεί οι μανέτες των φρένων σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με ηλεκτροστατική βαφή για να μην ξεβάφουν από την χρήση. Τα λάστιχα του βρίσκονται στο 70% του πέλματος.
Γενικά είναι ένα όχημα που χρησιμοποιούταν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες για αποστάσεις εκτός πόλης (Πάτρα - Βι.Πε.) και λιγότερο εντός Πατρών.
Πωλείται λόγω παραγγελίας καινούριου. Δεκτός κάθε έλεγχος στο συνεργείο της επιλογής σας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου τηλεφωνικώς αλλά και στο viber καθημερινά 09:00-21:00.
Ιδιώτης
Μη στείλεις προκαταβολή αν δεν έχεις διαβάσει τον Σύμβουλο αγοράς!