Θα το γράψω από την αρχή, μην προσπαθείτε να κατεβάσετε την τιμή δεν με ενδιαφέρει να το δώσω.
Για όποιον θέλει χαμηλότερη τιμή γίνεται με τους εξής όρους προϋποθέσεις.
5.000 δίνετε με.:
Clip on όπως έβγαινε από το εργοστάσιο (όχι το τιμόνι που βλέπετε στις φωτογραφίες.)
Με την εργοστασιακή του εξάτμιση (Όχι την εξάτμιση της Zard.)
Με τα εργοστάσιακα καπάκια στο Boxer χωρίς τα Carbon καπάκια.
Μην κάνουμε ερωτήσεις ποια είναι η τιμή για μετρητά, συζητάμε μόνο για μετρητά και καμιά ευκολία , και κανένα παζάρι.
Και το τελωνείο δικό σας (κόστος 900 ευρώ περίπου.) το οποίο θα σας καθοδηγώ εγώ δια μέσου εκτελωνιστή και όχι δεν θα το εκτελωνισω εγώ , διότι έχω δικαίωμα τρία οχήματα τον χρόνο, και φέτος θα φέρω μηχανές και ένα τροχόσπιτο, δηλαδή δεν γίνεται να το κάνω ούτος η άλλως, παρόλα αυτά είμαι διαθέσιμος να φέρω επαφή με τον εκτελονιστη και να κάνετε την διαδικασία.
Bmw R1200S δικό μου , ιδιώτης.
- Ανάρτηση Ohlins μπροστά πίσω (Extra εργοστασίου ,τα δύο αυτά περιφέρεια κοστίζουν πάνω από 2.300 Ευρώ. Έκαστος.)
- Φαρδύς πίσω τροχός 190 (Extra εργοστασίου.)
- 73.000 χλμ
- Εξάτμιση Zard (Υπάρχει και η εργοστασιακή & κόστος άνω των 800 Ευρώ.)
- Υπάρχουν όλα τα γνήσια ανταλλακτικά.
- Service στης 05 Απριλίου 2025 (Θα γράψω αναλυτικά τις επόμενες ημέρες τι εργασίες έγιναν ακριβώς.) μπουζια , ιμάντας , λάδια μηχανής , λάδια διαφορικού & κιβωτίου ταχυτήτων, φίλτρα, ο συμπλέκτης είναι μια χαρά δεν πατηναρει.
- Μονοσελο & κάθισμα συνεπιβάτη.
- Πίσω φτερό τύπου Carbon. (Δεν ξέρω κόστος.)
- Πολύ καλή κατάσταση , ειδικά για τα χρόνια του.
- Πέρασε Γερμανικό ΚΤΕΟ τον Απρίλιο του 2025 χωρίς απόλυτος καμία παρατηρήση (Ξαναγράφω Γερμανικό ΚΤΕΟ που σημαίνει ότι το όχημα ελέγχθηκε πολύ σοβαρά.)
- Πάντα στο γκαράζ, ποτέ έξω σε βροχές , ήλιους, χιόνια , κτλ , εννοώ ότι μετά την χρήση που του κάνω μπαίνει γκαράζ.
- Η σέλα έχει χάραξη στο πρεσαριστό σημείο που έχει & από τις δύο μεριές, δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοώ ακριβώς.
(Είναι και 16 χρόνων σέλα και εγώ είμαι και 120 κιλά.)
- Είμαι τόσο άρρωστος με το συγκεκριμένο μηχανακι που εάν ο δρόμος έχει υγρασία δεν το βγάζω έξω για κανένα λόγο.
- Η τιμή ΔΕΝ είναι συζητήσιμη , δεν με ενδιαφέρει να το πουλήσω ούτε 50 Ευρώ κάτω, είναι τόσο ωραίο μηχανακι (Για εμένα.) Που προτιμάω να φτιάξω πόρτα μεγάλη και να το βάλω μέσα στο σπίτι να το κοιτάω όλη μέρα, το συγκεκριμένο όχημα έχει ακριβά extra , σοβαρής ποιότητας, πολύ καλής κατάστασης που δένουν αρμονικά με την μοτοσυκλέτα, ενημερώνω ώστε να μην μπει στον κόπο κάποιος να μου βρει το παραμικρό διότι και να βρει , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ να κόψω κάτι από την τιμή.
Το R1200S είναι το πιο Sport μοντέλο με κινητήρα αερόψυκτο Boxer που έχει βγει από την Bmw , ουσιαστικά είναι ένα μηχανάκι Sport Touring που στρίβει και πλαγιάζει καταπληκτικά (Ειδικά στην έκδοση με τα Ohnlins) , το συγκεκριμένο χρώμα κόκκινο ασημί είναι το πιο ακριβό χρώμα στο μοντέλο αυτό & έρχεται με πάρα πολλά Extra από το εργοστάσιο.
Είναι πολύ σπάνιο κομμάτι γενικά.
Είναι η δεύτερη μοτοσυκλέτα που αγόρασα στην Γερμανία και θα γίνει ο εκτελωνισμος από εμένα (Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.)
Την πήρα σε άριστη κατάσταση για τα χρόνια της και την έχω σε πραγματικά άριστη κατάσταση.
Δέχομαι ανταλλαγές με On off & Γυμνά (Συγκεκριμένα μοντέλα.)
Σε περίπτωση ανταλλαγής στείλτε μου στο what's app video με την μηχανή σας και φωτογραφίες και περιγραφή και θα σας απαντήσω εκεί.
Video παρακάτω , βάλτε το στην μέγιστη ανάλυση ώστε να δείτε λεπτομέρειες.
Το ξαναγράφω , όχι παζάρια , όχι εξυπνάδες & όχι άσκοπα τηλέφωνα.
(Σε περίπτωση που κάποιος θα έρθει να το δει από κοντά και να το δοκιμάσει πρέπει να έχει στην κατοχή του τα χρήματα μαζί του, ο λόγος είναι ότι έτσι με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγώ από Test Drivers που σπαταλάνε χρόνο.)
Με πάρα πολύ εκτίμηση προς όλους & απλά πολύ ξεκάθαρα.
Καλή συνέχεια & ευχαριστώ για την ανάγνωση όλων των παραπάνω.
.6.9.7.0.5.7.9.4.8.8.
Παρακαλώ πολύ, ένα γραπτό μύνημα, είναι ένα μύνημα στην εφαρμογή what's app η Viber.
Σε περίπτωση αντάλαγης σας το λέω από τώρα , μην μου ανεβάζετε το κόστος μιας μοτοσικλέτας από 4.500 στα 7.000 ευρώ, είναι γελοίο και αδιάφορο.
Το γράφω γιατί πήρα προσφορές από κάτι Ducati Monster 1100 τα οποία τα κοστολογεί ο καθένας 8.500 ευρώ ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρουν ποτέ τους επειδή θέλουν να τους βγάλουν κέρδος , μιλάτε με άνθρωπο που ασχολείται όλη μέρα με την μοτοσικλέτα και αγοράζει μοτοσυκλέτες από Γερμανία, Αυστρία , Ελβετία και τις αλλάζω για χόμπι εμπειρία και γιατί είμαι εθισμένος στην μοτοσυκλέτα και τα θέλω όλα , όχι εξυπνάδες.