Νούμερο αγγελίας: 8547027, Τηλέφωνο: 2610330460

Τιμή: € 6.850
Κατηγορία: Σκάφος - Jet Ski
Χρονολογία  question 1 / 2018 Καινούριο
Καύσιμο: Βενζίνη
Ίπποι: 60 bhp
Χρώμα: Ασπρο
Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
Μήκος: 2,8μ
Τελευταία αλλαγή: 9 μέρες
Εμφανίσεις αγγελίας: 6264
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο: 2610330460

Περιγραφή

Για περισσοτερες πληροφοριες και προσφορές επισκεφθειτε το site μας www.sea-doo.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εταιρεία μας ως επίσημος και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Bombardier Recreational Products. προσφέρει στο δικό σας Sea-Doo το πιο αξιόπιστο και ποιοτικό Service ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με συνεχή εκπαίδευση στα νέα μοντέλα και στις νέες τεχνολογίες της Sea-Doo είναι έτοιμό να αναλάβει την λεπτομερή συντήρηση του δικού σας SeaDoo και να σας δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

Ως επίσημος και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Bombardier Recreational Products διαθέτουμε τα επίσημα διαγνωστικά προγράμματα της BRP SeaDoo τα μόνα τα οποία είναι ικανά να ανιχνεύσουν όλες τις βλάβες και διαβάσουν όλες τις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Η εταιρεία μας διαθέτει κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε μετά από συνεννόηση με τις χαμηλότερες χρεώσεις!

Επίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων και μόνο ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα της εταιρείας Bombardier Recreational Products. τα οποία αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αναλαμβάνουμε επίσης την αποθήκευσή τους κατά τη χειμερινή περίοδο.

Παραδίδονται εύκολα, γρήγορα και εγγυημένα στο μέρος που επιθυμείτε με τις χαμηλότερες χρεώσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας για το επόμενο Service σας

Η Επιχείρηση μας στην προσπάθειά της για παροχή στους πελάτες της υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, εφαρμόζει ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σύμφωνα με τις αρχές και τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 9001:2008.
Η Επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί για τις Υπηρεσίες “ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ”.
Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008, για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Επιχείρησης “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ”, αποδεικνύει τη δέσμευσή της να βελτιώνεται συνεχώς ώστε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.
Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης TUV Hellas (μέλος του TUV Nord Group). Λιγότερα

Περισσότερα

Έμπορος

Έμπορος SEA-DOO
Διεύθυνση: ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 210
Πόλη: ΠΑΤΡΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ 26332
Τηλ. 1: 2610330460
Fax: 2610330105
Email: [email protected]
Σελίδα εμπόρου: https://sea-doo.car.gr/
Έμπορος στο Car.gr από: 18-11-2009
Ιστοσελίδα: http://sea-doo.gr/

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ WWW.SEA-DOO.GR ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ BRP Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ BRP ΠΡΟΙΟΝΤΑ ATV CAN AM - JET SKI SEA DOO-SSV COMMANDER -SPYDER KAI ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ZODIAC KAI ΑΞΕΣΟΥΑΡ JET PILOT . 
ΔΙΑΝΟΜΗ ORIGINAL ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ SEA-DOO / CAN AM ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ RIVA RACING.

ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE - ΕΚΘΕΣΗ - ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.


          
            Λιγότερα
          
        

Περισσότερα

Επικοινωνία